Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos İdil Fırat'tan Cem Yılmaz açıklaması - Magazin haberleri

        HT Magazin'de yer alan habere göre, dünyaca ünlü tiyatro topluluğunun oyununu izleyenler arasındaMert Fırat, Didem Balçın, Harun Tekin ve Koray Candemir’in yanı sıra Cem Yılmaz, Ozan Güven, Gökçe Bahadır, Nurgül Yeşilçay, Tülin Özen, Tansu Biçer, Boran Kuzum, Melisa Sözen, Hande Doğandemir ve Arif Pişkin de vardı.

        Berliner Ensemble’ın yenilikçi ve büyüleyici performansı dakikalarca ayakta alkışlandı.

        Aşk yaşadıkları iddia edilen Cem Yılmaz ve İdil Fırat, oyun çıkışında aynı karede görüntülenmemek için köşe kapmaca oynadı.

        İDİL FIRAT'TAN CEM YILMAZ AÇIKLAMASI

        Çıkan haberler doğrultusunda İdil Fırat, sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:

        "Doğum günümde inanın hiç böyle gereksiz ve can sıkıcı teferruatlarla uğraşmak istemezdim fakat beni ve ailemi son derece rahatsız edecek bir saldırı niteliğine vardığı için maalesef farz oldu. Benden bağımsız olarak gelişen haberlerle bir magazin kirliliğinin içine çekildiğim için üzgün ve bu konuda bir meşguliyet yaratıldığı için mahcup hissettiğimi söylemek isterim. 2 sene önce erkek arkadaşımla ilişkimiz bittiğinden beri hakkımda çıkan magazin haberlerinin TAMAMI yalandır. Herkesin bir ailesinin ve bir sosyal çevresinin olduğu unutularak yapılan yalan yanlış masabaşı içi boş haberler ile ilgili hukuki yollara başvuracağımı bildiriyor ve magazin çalışanlarını ciddiyet ve saygıya davet ediyorum."

        https://www.instagram.com/p/Bg8rCREFWCQ/?taken-by=idillfirat
        REKLAM
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ