Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Aslı Bekiroğlu: Birbirimizi çok sevdik! - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Ferit Tuğluk'un haberine göre; Oyuncu Aslı Bekiroğlu (26), önceki gün Bebek'te görüntülendi.

        2

        Geçtiğimiz haftalarda DJ Taykun Karaduman ile yeni bir aşka yelken açan ve sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarla birlikteliğini ilan eden Bekiroğlu, ilişkisi hakkında ilk kez konuştu.

        "BİRBİRİMİZİ ÇOK SEVDİK!"

        Daha önceden arkadaş olduklarını ifade eden Aslı Bekiroğlu, "Taykun ile önceden tanışıyorduk. Buluşa buluşa, konuşa konuşa birbirimizi çok sevdik. Dedik ki; o zaman sevmeye devam edelim! Keyfimiz yerinde." dedi.

        3

        Tatili bitirip, işlere yoğunlaştığını anlatan Bekiroğlu, "Bir-iki tane film projemiz olacak. Arada bir dizi projesi de olabilir. Hem dijital hem de televizyon için projeler düşünüyoruz." şeklinde konuştu.

        4

        Kendisine gelen rollerde seçici davranmaya çalıştığını belirten ünlü oyuncu, "Senaryonun beni heyecanlandırması, bir tık daha farklı olması önemli. Çalıştığım insanlara da dikkat ederim. Çalışmayı çok seven bir insanım." ifadelerini kullandı.

        5

        BARIŞ AKARSU'NUN KIZ ARKADAŞINI CANLANDIRACAKTI

        Öte yandan son dönemin popüler oyuncularından Aslı Bekiroğlu, bir ödül törenine katılmıştı. Bekiroğlu, kadrosunda yer alacağı Barış Akarsu'nun hayatının konu alınacağı film hakkında konuşmuştu. Bekiroğlu, filmde Akarsu'nun kız arkadaşını Zeynep'i canlandıracağını söylemişti.

        6

        ÖLÜM SORUSUNA GÜLEREK YANIT VERDİ: NE DİYEYİM, BAŞI SAĞ OLSUN!

        Muhabirlerin, "Barış beyin trajik bir ölümü oldu, ne söylemek istersiniz?" sorusuna Aslı Bekiroğlu, gülümseyerek, "Ne diyeyim hayatım, başı sağ olsun. ne denir? Tövbe yarabbim." yanıtını vermişti.

        7

        ÖZÜR DİLEDİ, PROJEDEN AYRILDI

        Aslı Bekiroğlu, gelen tepkilerin ardından ise Instagram hesabından açıklama yapmıştı. Ünlü oyuncu, özür dileyerek, rol alacağı filmden ayrıldığını duyurmuştu.

        Bekiroğlu, paylaşımında şu ifadelere yer vermişti:

        Önceki akşam katıldığım stil ödülleri davetinde, kıyafet ve stil üzerine konuşurken yakında çekimleri başlayacak olan Barış Akarsu'nun hayatını anlatan sinema filmi hakkında peş peşe sorular geldi. Proje hakkında konuşma iznim olmadığı için spoiler verme korkusuyla o an filmle ilgili soruları gülümseyerek geçiştirmeye çalışırken ortaya çıkan acemi çabam, sanatçının ve kız arkadaşının sevenleri tarafında yanlış anlaşıldı ve üzüntüyle karşılandı. İsteyeceğim en son şey böyle algılanmaktı. Çocukluğundan beri hikayesine ve anısına büyük saygı duyduğum, bu nedenle filminde yer almayı çok istediğim sanatçının yakınları ve sevenlerinden tüm samimiyetimle özür diliyorum. Filmin zarar görmemesi ve sanatçının sevenlerinin daha fazla üzülmemesi için projeden çekiliyorum.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ