Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Aslı Enver tatil sezonunu Bodrum'da açtı! Aslı Enver bikinisiyle böyle görüntülendi - Magazin Haberleri
        1

        Geçtiğimiz günlerde Önder Öztarhan ile yollarını ayıran Aslı Enver, Bodrum'da objektiflere yansıdı.

        2

        Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Yalıkavak'taki bir plajda görüntülenen ünlü oyuncu, gün boyu güneşin tadını çıkardı.

        3

        38 yaşındaki Enver, vücuduna güneş kremi sürmek için yanındaki arkadaşından yardım aldı.

        4

        Bir ara telefonuyla ilgilenen Enver, gazetecilerin kendisini görüntülediğini fark edince iskeleyi terk etti.

        5

        'BİRBİRİMİZE ZAMAN AYIRAMADIK'

        Önder Öztarhan ile ilişkisini noktalayan Aslı Enver, ayrılık sonrası açıklamada bulunmuştu. Ünlü oyuncu, Öztarhan'la birbirlerine zaman ayıramadıkları için ilişkilerini sonlandırma kararı aldıklarını ifade etmişti.

        6

        BİRLİKTELİKLERİNİ SOSYAL MEDYAYA TAŞIMIŞLARDI

        Enver, ilişkisinin doğrulanmasının ardından birlikteliğini sosyal medyaya taşımıştı. Aslı Enver, Instagram'dan sevgilisiyle takipleşmeye başlamıştı. Önder Öztarhan da yakın çevresine çok mutlu olduklarını söylemişti.

        7

        "HER ŞEY İLK GÖRÜŞTE OLDU"

        Öztarhan, daha önce yaptığı açıklamada, "Evet, bir ilişki başladı. Daha çok yeni. Şu an her şey yolunda, iyiyiz, güzeliz. Her şey ilk görüşte oldu." ifadelerine yer vermişti.

        8

        AİLEYE GİRMİŞTİ

        Öte yandan Enver, geçtiğimiz aylarda iş insanı sevgilisi Önder Öztarhan ile birlikte Ortaköy'deki bir mekanda yemek yemişti. Çifte, Öztarhan'ın annesi de katılmıştı.

        Mekan çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtlayan Enver, ilişkisi hakkında, "Her şey gayet iyi. İlişkimiz de gördüğünüz gibi çok güzel gidiyor." şeklinde konuşmuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ