Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Ata Demirer'den Julieta Kitrinou ile aşk yaşadığı yönündeki iddialara yanıt - Magazin haberleri
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Ünlü komedyen Ata Demirer, geçtiğimiz haftalarda Bozcaada'daki evinde talihsiz bir kaza geçirmişti. Ayak bileğinden ameliyat olan Demirer'e arkadaşları geçmiş olsun ziyaretinde bulunmuştu.

        Bu isimlerden biri de Yunan model ve oyuncu Julieta Kitrinou olmuştu. Kitrinou'nun Demirer için İstanbul'a geldiği ve ikilinin romantik bir ilişkiye başladığı iddia edilmişti.

        "YOK ÖYLE BİR ŞEY!"

        49 yaşındaki Demirer, önceki gün Twitter üzerinden konuyla ilgili açıklama yaptı. Ata Demirer, "Yok böyle bir şey! 'Dostlarım...' diye de yazmıştım oysa ki! Neyse iyi haftalar herkese." ifadelerini kullanarak, aşk iddialarına son noktayı koydu.

        REKLAM

        "OPERASYON BAŞARILI GEÇTİ"

        Mayıs ayında yeni filmi 'Bursa Bülbülü' için hazırlık yaptığını duyuran Demirer, geçtiğimiz haftalarda ayak bileğinden ameliyat olduğu için filmin çekimlerini ertelediklerini belirtmişti.

        Sosyal medya hesabından açıklama yapan Demirer, "Sevgili dostlar, talihsiz bir ev kazası sonucu ayak bileğimden operasyon geçirmek durumunda kaldım. Operasyon başarılı geçti, iyiyim... Maalesef sonbaharda çekmeyi planladığımız 'Bursa Bülbülü' filmimizi ileri bir tarihe erteliyoruz. Sağlıklı günlerde kavuşmak üzere..." şeklinde konuşmuştu.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ