Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Atletico Madrid ve Manchester United Vedat Muriç'in peşinde! Son Fenerbahçe haberleri - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe'nin sezona iyi bir başlangıç yapan yeni transferi Vedat Muriç, Avrupa’nın gündeminde.

        Süper Lig’de Gazişehir ve Başakşehir ağlarını havalandırdıktan sonra Kosova Milli Takımı’nın Çekya ve İngiltere ile Euro 2020 elemelerinde oynadığı karşılaşmalarında 2 gol atıp, 2 de asist yapan 25 yaşındaki oyuncu için 2 iddia ortaya atıldı.

        TEMSİLCİ GÖNDERECEKLER

        The Guardian Gazetesi’nin “Manchester United, İngiltere karşısında 1 gol, 2 asistle oynayan Vedat Muriç için harekete geçme kararı aldı” iddiasında bulundu. Marca ve AS ise Atletico Madrid'in Muriç için Türkiye’ye temsilci göndereceğini ileri sürdü.

        REKLAM

        İngiliz ve İspanyol medyasındaki haberlerde, her iki kulübün sezon başından beri ortaya koyduğu performansla ses getiren Vedat Muriç’i socoutları aracılığı ile bu akşam oynanacak olan Alanya mücadelesinde yakın takibe alacağına dikkat çekilirken, “2019’da yılında 26 maçta 17 gol atan Kosovalı, Avrupa devlerinin radarında” yorumlarına yer verildi.

        Öte yandan Daily Express'in haberine göre; Manchester United’ın Teknik Direktörü Solskjaer, Muriç’i izlemesi için İngiltere-Kosova maçına gözlem ekibi gönderdi.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ