Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem AUZEF sınav sonuçları sorgulama: AUZEF vize sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?
        1

        AUZEF bahar dönemi vize sınavları online olarak düzenlenmeye devam ediyor. Sınavlar sürerken sonuçların açıklanacağı tarih hakkında araştırmalar hız kazandı. Takvime göre, AUZEF sınavları 7 Mayıs 2023 tarihine kadar yapılacak. Peki, AUZEF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte merak edilenler...

        2

        AUZEF BAHAR DÖNEMİ VİZE SINAVLARI NE ZAMAN BİTİYOR?

        İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF) bahar dönemi ara sınavları 29 Nisan'da başlamıştı. Vize sınavları 7 Mayıs günü son bulacak. Sınavlar saat 09:00 ile 23:59 saatleri arasında yapılıyor.

        3

        AUZEF VİZE SINAVLARI SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

        AUZEF bahar dönemi vize sınavları sonuçları henüz açıklanmamıştır. İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF) bahar dönemi ara sınavları 7 Mayıs 23:59'a kadar devam edecek.

        4

        AUZEF SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

        AUZEF duyurularına göre; Sınav sonuçları 11 Mayıs 2023 Perşembe günü Çevrim içi (Online) Sınav Sistemi https://esinav.istanbul.edu.tr/ üzerinden ilan edilecektir.

        5

        Ara sınav puanlarının açıklandığı tarihten itibaren 2 gün içinde "AUZEF Çözüm Merkezi" https://auzefcozum.istanbul.edu.tr/ üzerinden sınav sonuç itirazınızı iletebilirsiniz.

        Haberi Hazırlayan: Tutku Bulut

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ