Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Avukata 'cinayete azmettirme' suçundan kelepçe

        Olay, 7 Ocak´ta saat 10.30 sıralarında Kayseri Adalet Sarayı önünde meydana geldi. Avukat Özgür A.'nın babası Mehmet A., oğlunun eski müvekkili olan ve 'hizmet nedeni ile güveni kötüye kullanma', 'dolandırıcılık' suçlarından Kayseri 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde tutuksuz yargılanan Ahmet Demir ile adliyede karşılaştı.

        DHA'nın haberine göre, Mehmet A, daha önce oğlu ile tartışan Erciyesspor'un mali işlerden sorumlu eski yöneticisi de olan Ahmet Demir´i çıkan kavga sonrası belindeki tabancayı çıkarıp, 5 kurşun ile öldürdü.

        Ahmet Demir'in sosyal medya hesaplarından ağır hakaretler yaptığı da ortaya çıkarken, şüpheli Mehmet A. 'kasten adam öldürme' suçundan tutuklandı. Polis ve savcılık geniş çaplı soruşturma başlattı.

        AVUKAT OĞLU BUGÜN TUTUKLANDI

        7 aylık süreçte cinayeti araştıran Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı, suç şüphesi bulunan avukat Özgür A.'yı ifadeye çağırdı. Savcılık ifadesinin ardından Özgür A., tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi.

        Avukat Özgür A., çıkarıldığı Nöbetçi Mahkemece kuvvetli suç şüphesi ile 'kasten adam öldürmeye azmettirme' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ