Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Ayça Ayşin Turan'dan Alp Navruz'a aşk dolu bakış - Magazin haberleri
        1

        Alp Navruz (32) ile Ayça Ayşin Turan (29), geçtiğimiz yıl aralık ayında aşk yaşadıklarını itiraf etmişti. Daha önce, "İlişkimizi arkadaşlık ve partnerliğin dışında farklı boyutta denemeye başladık, devam ediyoruz. Şu an gayet güzel gidiyor, mutluyuz." açıklamasını yapan çiftten yeni fotoğraf geldi.

        2

        AŞK DOLU BAKIŞ

        İkili, önceki gün objektif karşısına geçti. Sevgilisiyle siyah-beyaz efektli romantik pozunu sosyal medya hesabından yayınlayan ünlü oyuncunun gönderisi takipçilerinden oldukça ilgi gördü. Turan'ın Navruz'a aşk dolu bakışları ise dikkatlerden kaçmadı.

        3

        "BENİ ÇOK UTANDIRDINIZ"

        Öte yandan geçtiğimiz ay Etiler'de görüntülenen Ayça Ayşin Turan, gazetecilerin, "Dizi aşkı gerçek oldu. Rol arkadaşınız Alp Navruz ile aşk yaşıyorsunuz. Bununla ilgili neler söyleyeceksiniz?" sorusuna yanıt vermişti.

        Oyuncu, "Zaten her şeyi biliyorsunuz. Ne söyleyeyim? Beni çok utandırdınız. Her şey güzel gidiyor. Her şey yolunda." demişti.

        4

        "SEVE SEVE OYNARIZ"

        Navruz ile çok güzel bir enerji yakaladıklarını dile getiren Ayça Ayşin Turan, "Birlikte bir proje gelirse seve seve oynarız. Ben Alp ile çalışmayı çok seviyorum." ifadelerini kullanmıştı.

        5

        Ünlüler dünyasındaki bazı isimler, gazetecilerin yakalayamayacağı görüntüleri kendileri yayınlıyor. Kimi evlerinden, kimileri de gittikleri tatillerden romantik karelerini takipçileriyle paylaşıyor. İşte o fotoğraflardan bazıları...

        6

        HAKAN KURTAŞ - PINAR BULUT

        Yaklaşık 3 yıldır senarist Pınar Bulut ile aşk yaşadığı konuşulan Hakan Kurtaş sonunda dedikoduları doğruladı. SHOW TV'nin sevilen dizisi 'Baba'da 'İlhan Karaçam' karakterine hayat veren ünlü oyuncu, birlikteliğini sosyal medyaya taşıdı. Sevgilisiyle romantik anlarını paylaşan Kurtaş, fotoğrafa "Gülmek için yaratılmış..." notunu düştü.

        7

        MELTEM YILMAZKAYA - KADİR DOĞAN

        Bir süredir müzisyen Kadir Doğan ile aşk yaşayan oyuncu Meltem Yılmazkaya, aşka geldi. Show TV'nin sevilen programı 'Güldür Güldür Show'un oyuncu kadrosuna yer alan Yılmazkaya, sevgilisiyle objektif karşısına geçti.

        8

        DENİZ BAYSAL - BARIŞ YURTCU

        2019 yılında 'Kolpa' grubunun solisti Barış Yurtcu ile dünyaevine giren oyuncu Deniz Baysal, da eşiyle objektif karşısında poz vermişti. Evlerinin bahçesinde çekilen fotoğraflarını sosyal medya hesabından yayınlayan Baysal, gönderisine, "Yaşasın kedi tüylü kazaklar!" notunu düşmüştü.

        9

        MERİÇ ARAL - SERKAN KESKİN

        Meriç Aral, kendisi gibi oyuncu olan Serkan Keskin'in 44. yaş gününü "Canım sevgilim, tatlı sevgilim iyi ki doğmuşsun. Seni çok seviyorum." sözleriyle kutlamıştı.

        10

        ALMEDA ABAZİ - TOLGAHAN SAYIŞMAN

        Mutlu birliktelikleri süren Almeda Abazi ile Tolgahan Sayışman, Abazi'nin memleketi Arnavutluk'ta tatil yapmıştı. Ünlü oyuncu, eşiyle verdiği pozu Instagram hesabından, "Kalbim!" ifadeleriyle paylaşmıştı.

        11

        EDA GÜRKAYNAK - BİRKAN SOKULLU

        Cemiyet hayatının tanınan isimlerinden Eda Gürkaynak, oyuncu sevgilisi Birkan Sokullu ile Yunanistan tatillerinden fotoğrafları yayınlamıştı.

        12

        NESLİHAN ATAGÜL - KADİR DOĞULU

        2016'da meslektaşı Kadir Doğulu ile nikah masasına oturan Neslihan Atagül, eşiyle olan romantik karelerine bir yenisini daha eklemişti. Ünlü oyuncu, eşi Kadir Doğulu ile öpüştüğü bir fotoğrafı, "Yayılacaksa aşk yayılsın!" notuyla paylaşmıştı.

        13

        EBRU ŞAHİN - CEDİ OSMAN

        Basketbolcu Cedi Osman ile aşk yaşayan ünlü oyuncu Ebru Şahin, evlilik kararı aldığı sevgilisi ile bu pozunu, "Ruh eşim..." sözleriyle yayınlamıştı.

        14

        YILDIZ ÇAĞRI ATİKSOY - BERK OKTAY

        2020'de Merve Şarapçıoğlu'yla olaylı bir şekilde boşanan Berk Oktay, daha sonra meslektaşı Yıldız Çağrı Atiksoy ile birliktelik yaşamaya başlamıştı. Atiksoy ile evlilik hazırlığı yapan Oktay, bu fotoğraflarını, "Kadınım!" notuyla paylaşmıştı.

        15

        HANDE SORAL - İSMAİL DEMİRCİ

        2017'de dünyaevine giren ve yaklaşık 2 yıl önce Paris'e giden Hande Soral-İsmail Demirci çifti, aşk pozlarını paylaşmıştı.

        16

        İPEK FİLİZ YAZICI - UFUK BEYDEMİR

        Aşkları doludizgin süren Ufuk Beydemir-İpek Filiz Yazıcı çifti, objektif karşısına geçmişti. Birlikte verdikleri pozları Instagram'dan paylaşan ikiliden Beydemir, gönderisine, "Hanımcılık!" notunu düşmüştü.

        17

        ÇAĞLA GİZEM ÇELİK - AHMET KURAL

        Nikah masasına oturması beklenen oyuncu Ahmet Kural ile avukat Çağla Gizem Çelik, aşklarını sosyal medyaya taşımayı sürdürüyor. İkili, Kural'ın rol aldığı dizinin çekimleri bittikten sonra soluğu Amerika'nın Florida eyaletinde almıştı.

        18

        HANDE ÜNSAL - İSMAİL EGE ŞAŞMAZ

        İsmail Ege Şaşmaz, eşi Hande Ünsal'ın 30. yaş gününü Instagram'dan kutlamıştı. Ünlü oyuncu, "Doğum günü öpücüğü... Doğum günün kutlu olsun aşkım." demişti.

        19

        CEYDA DÜVENCİ - BÜLENT ŞAKRAK

        2015 yılında kendisi gibi oyuncu olan Bülent Şakrak ile nikah masasına oturan Ceyda Düvenci, eşi ile öpüştüğü fotoğrafı, "Aşkına sıkı sıkı sarıl!" sözleriyle paylaşmıştı.

        20

        AMİNE GÜLŞE - MESUT ÖZİL

        Fenerbahçeli futbolcu Mesut Özil, eşi Amine Gülşe'nin 28. yaş gününü, "Mutlu yıllar hayatımın aşkı. Hep yanımda olduğun için teşekkürler. İyi ki varsın. Seni çok seviyorum." ifadeleriyle kutlamıştı.

        21

        BUSE VAROL - ALİŞAN

        Eşi Buse Varol ile kamera karşısına geçen ünlü şarkıcı Alişan, "Her şey aşktan!" demişti.

        22

        AZRA AKIN - ATAKAN KORU

        Atakan Koru ile 2017'de nikah masasına oturan model ve oyuncu Azra Akın, 2018 yılında ise oğlu Demir'i kucağına almıştı. Sıkı bir sosyal medya kullanıcısı olan 2002 Dünya Güzeli, eşi ile bu fotoğrafını yayınlamıştı.

        23

        BEGÜM KÜTÜK - ERDİL YAŞAROĞLU

        Oyuncu Begüm Kütük, geçtiğimiz sene karikatürist eşi Erdil Yaşaroğlu ile birlikte evde çekilen fotoğraflarını yayınlamıştı. Koronavirüsten korunmak adına kendilerini karantinaya alan çiftten Kütük, gönderisine, "Karantina günlerinde aşk..." notunu düşmüştü.

        24

        ÖZGE GÜREL - SERKAN ÇAYOĞLU

        Uzun süredir birlikte olan ve yakın zamanda nikah masasına oturması beklenen Özge Gürel de kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi Serkan Çayoğlu ile havuz pozunu paylaşmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ