Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Aykut Kocaman: Yara aldık yere düşmedik - Fenerbahçe haberleri - Fenerbahçe Haberleri

        Konya deplasmanına büyük umutlarla gitmişti Fenerbahçe... Galibiyet serisini 6 maça çıkarmanın ötesinde zirvede daha sağlam durabilmek adına alınacak 3 puan çok önemliydi. Ancak dondurucu Konya akşamında beklentiler sonuçsuz kaldı. Gazete Habertürk'ten Ahmet Selim Kul'un haberine göre alınan 1 puan sonrasında Sarı-Lacivertli futbolcular büyük hayal kırıklığı yaşarken soyunma odasında da kelimenin tam anlamıyla yıkım yaşanıyordu. Ne takım kaptanlarının ne de diğer yıldızların ağzını bıçak açmadı. Basın toplantılarının ardından odaya gelen teknik direktör Aykut Kocaman futbolcuların bu halini görünce hemen devreye girme gereğini hissetti. Bunun üzerine de tecrübeli çalıştırıcı oyuncularına hitaben kısa bir konuşma yaptı.

        BİR DAHAKİNDE TOP KALEYE GİRER’

        Teknik direktör Aykut Kocaman, Atiker Konyaspor karşısında alınan beraberliğin gelecek maçlar adına kendilerine bazı uyarılar verdiğinin altını çizdi. Kocaman, “Futbolun içinde bunlar var. Biz bugünden gerekli dersleri çıkartırsak son top bir dahakinde kaleye girer. Hedeflerimize giden yolda bir yara aldık ama yere düşmedik. Kafanızı kaldırmanızı istiyorum. Önümüzde kazanılacak daha çok puan var. Şampiyonluk yolunda kazana kazana yola devam edeceğimizden eminim” diye konuştu.

        REKLAM

        KOCAMAN DEĞERLENDİRME

        Süper Lig’de sezonun ilk yarısı biterken Fenerbahçe çarşamba günü İstanbulspor ile Ziraat Türkiye Kupası’nda karşılaştıktan sonra tatile girecek. Özellikle sezona çok kötü başlayan ve Avrupa’ya veda ettikten sonra da ligde berbat bir grafik çizen Sarı-Lacivertliler, sonradan yakaladıkları müthiş çıkışla şampiyonluk yarışı içinde oldular. İşte bu inişli çıkışlı grafikle ilgili olarak teknik direktör Aykut Kocaman yarın bir durum değerlendirmesi yapacak. Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde saat 12.00’de basın mensuplarıyla buluşacak olan Kocaman soruları yanıtlarken düşüncelerini de dile getirecek.

        PRİM BEKLENTİSİ

        Fenerbahçe peş peşe alınan galibiyetlerle bir anda gitti denilen şampiyonluk yarışına yeniden ortak olunca primler de gelmeye başlamıştı. Konya’da galibiyet gelseydi Kanarya 6’da 6 yapacaktı ve 1.5 milyon Euro’luk prim kazanacaklardı. Ancak beklenen olmadı... Şimdi ise prim konusunda başkan ve yönetimin kararı bekleniyor. Yönetimin 1.5 milyon Euro olmasa da prim vermeyi planladığı öğrenildi. Futbolcular da bu kararı merakla bekliyor.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ