Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Aylin Aslım anne oldu! Bebeğinin adı... - Magazin haberleri
        1

        Flüt sanatçısı Utku Vargı ile geçtiğimiz yılın kasım ayında Antalya'da dünyaevine giren Aylin Aslım, doğum yaptı. İlk kez anne olan şarkıcı, müjdeli haberi sosyal medya hesabından duyurdu.

        2

        ADI ORMAN UMUT ÇAĞLAN

        Bebeğinin fotoğrafını da paylaşan müzisyen, oğluna Orman Umut Çağlan adını verdi. 46 yaşındaki şarkıcı, "Hayatımızı sonsuza kadar değiştirmeye hoş geldin oğlum" dedi.

        3

        "HAYATIN BANA EN BÜYÜK SÜRPRİZİ"

        Aslım, hamile olduğunu, "Anne olacağım. Hayatın bana şu ana dek en büyük sürprizi, en güzel hediyesi bu. Her gün hem şaşkın, hem minnettarım. Kendimi içinde buluverdiğim bu emsalsiz macerayı adım adım, olabildiğince kendim gibi paylaşacağım" sözleriyle duyurmuştu.

        4

        AYLİN ASLIM HAKKINDA

        Aylin Aslım; 14 Şubat 1975 tarihinde, Almanya'nın Lich adlı küçük bir kasabasında dünyaya geldi. Liseyi Türkiye'de okuyan Aylin Aslım, İstanbul Beşiktaş Atatürk Anadolu Lisesi'nden mezun oldu.

        Amatör müzik hayatına 1994 yılında, çeşitli mekanlarda yabancı şarkılar söyleyerek başlayan Aylin Aslım; 1996’da beş kişiden oluşan "Zeytin" adlı rock grubunda yer aldı. 1998 yılında Süpersonik adıyla kendi grubunu kurdu ve aynı yıl Roxy Müzik Günleri’nde ikincilik ödülüne layık görüldü. 1999'da aynı organizasyonda Jüri Özel Ödülünü kazandı.

        5

        HIM VE PLACEBO İLE AYNI SAHNE

        İlk profesyonel müzik albümü Gelgit'i 2001 yılında Kiss Müzik tarafından yayınlanmıştır. H2000, Creamfieds ve Rockistanbul gibi büyük festivallerde sahne alan Aylin Aslım; başta Chumbawamba, GusGus, Lamb, Tindersticks, HIM, Placebo ve Macy Gray olmak üzere birçok usta müzisyen ve grupla aynı sahneyi paylaşmıştır.

        ABD'DE 1 NUMARA OLDU

        2004 yılında Mert Yücel’le birlikte yaptıkları "Dreamer" adlı İngilizce bir single'ı da bulunmaktadır. Dreamer, Birleşik Krallık'ta 3 numaraya, Amerika Birleşik Devletleri'nde 1 numaraya kadar yükselmiştir.

        6

        2005 yılında Gülyabaniyi, 2009'da Canını Seven Kaçsın"ı ve 2013'te son albümü Zümrüdüanka'yı çıkarmıştır.

        Bazı film ve dizilerde oyuncu olarak da yer alan Aslım; Fatih Akın’ın 2004 yapımı "Duvara Karşı" filminde 'Senin Gibi' adlı şarkıyı, 2005’te Teoman’ın "Balans ve Manevra "filminin müziği 'Bazı Yalanlar'ı ve Kutluğ Ataman’ın "İki Genç Kız" adlı yapıtındaki "Keşke"yi seslendirmiştir.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ