Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Bafetimbi Gomis: Fenerbahçe'yle arayı açtık - Galatasaray Haberleri

        Süper Lig'in yenilgisiz lideri Galatasaray'ın Fransız golcüsü Bafetimbi Gomis, takım olarak çok iyi işler yaptıklarını söyledi. Gazete Habertürk'ten Erhan Kaan Adıgüzel'in haberine göreuzatmalarda gelen Kardemir Karabük galibiyetiyle ezeli rakipleri Fenerbahçe’nin 8 puan önüne geçtiklerini hatırlatan 32 yaşındaki Fransız yıldız, “Bizden önce oynayan Fenerbahçe’nin kaybetmesi, bu maçın önemini bir kat daha arttırmıştı. Biz de şampiyonluk yolunda rakiplerimizden biriyle arayı açmak istedik ki böyle de oldu. Kafamda gelecekle ilgili hiçbir olumsuzluk yok. Takım olarak çok iyi işler çıkarıyoruz” dedi.

        ASLAN PAYI TARAFTARIN

        Ligin ilk 5 haftasını boş geçmeyip Bursaspor ve Kardemir Karabük önünde sessiz kalmasına da değinen Gomis, şöyle devam etti; “İki haftadır gol için şansım yoktu. Ancak Maicon ve Feghouli gol attı. İyi iş çıkardılar. Takım karakterini sahaya yansıttı. Bunda da en çok desteğini hiç bırakmayan taraftarımız etkili oldu.”

        REKLAM

        "ÖNCELİĞİM GALATASARAY"

        Galatasaray'da golleri ardı arkasına sıralamasının ardından Fransa Milli Takımı’na çağrılabileceği konuşulan ancak açıklanan aday kadroya dahil edilmeyen Fransız yıldız bu durumu fazla kafasına takmadı. Gomis, “Bu benim için sorun değil. Önceliğim her zaman Galatasaray... Galatasaray’ın lider kalması ve en iyi yerlerde olması için savaşıyoruz. Ligde şampiyon olmak, Devler Ligi’nde yer almak için çabalıyoruz. Bu, benim için çok daha önemli... Zaten Galatasaray’da iyi olup çok gol atarsam, Milli Takım’a da çağrılırım” ifadelerini kullandı.

        MAICON KARİYERİNİN ZİRVESİNDE

        Galatasaray’ın tecrübeli savunma oyuncusu Maicon Pereira Roque hem savunmada hem de hücumda harikalar yaratıyor... Osmanlı’ya 1, Karabük’e de 2 gol atıp ilk 7 haftada 3 gole ulaşan Brezilyalı stoper, bu alanda kariyer rekoru kırmanın eşiğine geldi. Porto formasıyla portekiz ligi’nde 2011-12 sezonunu 20 maçta 3 golle tamamlayan Maicon, şimdiden bu rakamı yakaladı. Maicon, profesyonel kariyerinde formasını giydiği 4 takımla lig maçlarında toplam 16 gol attı.

        "İŞTE BENİM TAKIMIM"

        Son dakikada gelen galibiyetin ardından sahaya girerek oyuncularıyla kucaklaşan Igor Tudor’un keyfi yerinde... Son ana kadar maçı bırakmayıp 3 puanı aldıkları için öğrencilerini kutlayan Hırvat hocanın “Sizinle gurur duyuyorum. Kazanma arzunuzdan son derece memnunum. Oluşturmak istediğim takım tam olarak buydu. işte benim takımım” diye konuştu.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ