Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Yeşilçam'ın gamzeli güzeli Bahar Öztan 4. kez kansere yakalandı - Son dakika magazin haberleri
        1

        Türk Sineması'nın unutulmaz oyuncularından olan Bahar Öztan'dan üzücü haber geldi. Daha önce 3 kez kanseri yenen Öztan'ın, kolon kanseriyle mücadelesine yeniden başladığı öğrenildi.

        2

        "SEVENLERİMDEN DUA İSTİYORUM"

        60 yaşındaki Öztan, "Kan sonuçlarından sonra yeniden kanserin nüksettiği ortaya çıktı. Yeniden kansere yakalandım. İnşallah yine atlatacağım. 10 gündür hastanedeyim. Kemoterapiler olacak. Moralim yerinde... Sevenlerimden dua istiyorum" dedi.

        3

        Hasta yatağından fotoğrafını paylaşan Öztan, "Halasını hastaneye ziyarete gelmiş güzel gülücüklerinle moral verdi mis kokusu beni bir müddet idare eder" ifadelerini kullandı.

        4

        Usta oyuncu tedavisini Bodrum'da sürdürüyor. 'Şaşkın Milyoner' ve 'Ortadirek Şaban' gibi Yeşilçam'ın unutulmayan yapımlarında rol alan Öztan, İstanbul'dan taşındıktan sonra oğlu Yiğit Çolak ile Bodrum'da otel işletmeciliği yapmaya başlamıştı.

        5

        "BİRÇOK İNSANIN KALDIRAMAYACAĞI HASTALIKLAR GEÇİRDİM"

        Öztan daha önce yaptığı açıklamada, "Birçok insanın kaldıramayacağı kadar büyük rahatsızlıklar geçirdim. Güçlü bir kadınım ve çok da güçlü durdum. Bunun yanı sıra sevenlerim ve sevdiklerim çok sağ olsunlar. Hayranlarım, dostlarım, arkadaşlarım hepsi bana dualarını eksik etmeyip çok güzel enerjiler gönderdiler. Onların sayesinde ben bugünlere geldim. Tabii ki hekimlerimizin büyük gayret ve çabalarıyla oldu, onları da unutmamak lazım" demişti.

        6

        YEŞİLÇAM'IN GAMZELİ GÜZELİ

        1980'lerde kariyerinin en parlak dönemini yaşayan 1962 doğumlu Bahar Öztan, bir şampuan reklamında rol aldıktan sonra film yapımcılarının da dikkatini çekti. Dönemin ilgi gören fotoromanlarında da büyük beğeni topladı.

        1987 yılında ilk kez İzmir Fuarı'nda Bülent Ersoy'la halk konserlerinde ve Seda Sayan'la çalışmaya başladı.

        7

        Kemal Sunal ile rol aldığı 'Şaşkın Milyoner' filmiyle büyük bir şöhret yakaladı ve ardından da kariyerinde hızla yükseldi. Yeşilçam'ın gamzeli güzeli olarak akıllara kazındı.

        2000'li yılların başında ABD'ye gitti ve bir süre orada yaşadı.

        8

        1993–2008 yılları arasında mimar Yavuz Çolak ile evlilik yaşadı ve bir oğlu dünyaya geldi.

        2007 yılında 'Aşk Kapıyı Çalınca' dizisi için kamera karşısına geçen Öztan ardından Bodrum'da otel işletmeciliği yapmaya başladı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ