Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manyas Devlet Hastanesine panoramik diş röntgen cihazı kazandırıldı.

        Hayırsever Hasan Neçok'un bağışladığı röntgen cihazıyla hastanedeki önemli bir eksiklik tamamlandı.


        Manyas Kaymakamı Coşkun Topuz, ilçeye kazandırılan bu önemli cihazın sağlık hizmetlerinin niteliğini artıracağını belirterek, "Devletimiz her alanda yatırımlarını sürdürüyor, ancak hayırsever vatandaşlarımızın desteği de her zaman çok kıymetlidir. Hasan Bey’e ilçemiz adına teşekkür ediyoruz" dedi.


        Tören sırasında Kaymakam Coşkun Topuz ve İl Sağlık Müdürü Dr. Miraç Çavdar, Hasan Neçok'a katkılarından dolayı teşekkür plaketi sundu.


        Hayırsever Hasan Neçok da ilçeye kalıcı bir katkı sunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "İmkanlarımız doğrultusunda memleketimize hizmet etmeye devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler