Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Balıkesir'de jandarma ekipleri son 3 gün içinde il genelinde yaptıkları asayiş uygulamalarında 23 aranan şahsı yakaladı. Jandarma ekipleri yaptıkları aramalarda 3 ateşli silah ve bu silahlara ait 21 fişek ele geçirdi.

        Balıkesir İl Jandarma Komutanlığınca genel güvenliği ve asayişi sağlamak amacıyla il genelinde son 3 gün içinde yapılan çalışmalarda ve yapılan yol aramalarında; Bandırma'da 1 aranan şahıs, Bigadiç'te 1 aranan şahıs, Burhaniye'de 2 aranan şahıs, Edremit'te 1 tabanca ve 10 fişek, Gömeç'te 3 aranan şahıs, İvrindi'de 3 aranan şahıs, Karesi'de 6 aranan şahıs, Kepsut'ta 1 aranan şahıs, Manyas'ta 1 aranan şahıs, Savaştepe'de 1 aranan şahıs, Sındırgı'da 1 tabanca ve 11 fişek ve Susurluk ilçesinde de 1 ruhsatsız av tüfeği ele geçirilirken toplamda 23 aranan şahıs yakalanırken, 2 adet tabanca, 1 adet ruhsatsız av tüfeği, 21 adet tabanca fişeği ele geçirildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler