Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Balıkesir’in Havran ilçesinde çektiği sosyal medya videoları ile sosyal medyada fenomen olan 12 yaşındaki Çoban Şekvi, Ankara’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya gelerek sohbet etme imkânı buldu.

        Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ile birlikte Ankara’ya giden Çoban Şevki, TBMM’de Balıkesir milletvekillerini ziyaret etti. Daha sonra AK Parti Meclis Grup Toplantısı öncesinde kuliste sosyal medya fenomeni Şevki, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya geldi. Erdoğan, Çoban Şevki ile bir müddet sohbet etti ve hatıra fotoğrafı çektirdi.

        Buluşma hakkında bilgi veren Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, “Grup toplantımız öncesinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya geldik. Havranlı Şevki kardeşim ile birlikte kendilerine Balıkesir peynirimizi ve doğum gününe özel hazırlattığımız tablomuzu takdim ettik” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler