Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Banu Zorlu'nun İtalyan sevgilisine koronavirüs (corona virüsü) engeli - Magazin haberleri
        1

        Şarkıcı Banu Zorlu, önceki gün bir mekanın açılışına katıldı.

        Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Zorlu, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsten dolayı konserlerinin ve dizi projesinin ertelendiğini söyledi.

        2

        "KONSERLERİM İPTAL OLDU"

        Banu Zorlu, "Her yere çekinerek gidiyoruz. Konserlerim iptal oldu. Kıbrıs'ta ve Antalya'da ikişer konserim vardı. Yeni bir diziye başlayacaktım, o da bir süreliğine aksıya alındı" açıklamasını yaptı.

        3

        "ÇOK STERİL YAŞAYAN BİR İNSANDIM"

        Virüsten korunmak için dikkat ettiğini söyleyen Zorlu, "Çok steril yaşayan bir insandım. Bende panik atak vardı. Kapıyı peçete ile tutardım. Bunun on katı oldu şimdi" dedi.

        4

        İTALYAN SEVGİLİYE KORONAVİRÜS ENGELİ

        Banu Zorlu, İtalya'da yaşayan sevgilisi ile koronavirüs yüzünden görüşemediğini ve sağlık durumunun iyi olduğunu ilk kez açıkladı.

        5

        "İNTERNET ÜZERİNDEN GÖRÜŞÜYORUZ"

        Zorlu, konuyla ilgili, "İtalya'da her şey durdu. Benim için de durdu. Maalesef görüşemiyoruz. İnternet üzerinden görüşüyoruz. Yaklaşık 2 ay önce başladı. Bütün gün evde. Bir hava almak için dışarı çıkıyor. Sağlık durumu iyi" ifadelerini kullandı.

        6

        "BEN GİDERİM"

        Muhabirlerin, "Sınır kapıları İtalya'ya açılınca sevgilinizi Türkiye'ye getirir misiniz?" sorusuna Zorlu, "Ben giderim bu kadar çileden sonra" şeklinde cevap verdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ