Habertürk
    Takipte Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Sağlık Baş ağrısı şikayetiyle hastaneye gitti, 15 gün sonra hayatını kaybetti
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Kumluca Sosyal Bilimler Lisesi son sınıf öğrencisi Hüseyin Karakoyunlu, 15 gün önce baş ağrısı şikayetiyle hastaneye gitti. Yapılan tetkiklerde ciddi bulguya rastlanmadığı söylenen Hüseyin Karakoyunlu, evine gönderildi.

        Aynı gece evinde fenalaşan Hüseyin Karakoyunlu için sağlık ekiplerinden yardım istendi. Finike Devlet Hastanesi'ne kaldırılan, buradan da Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen Hüseyin Karakoyunlu, tedaviye alındı.

        Menenjit geçirdiğinden şüphelenilen Hüseyin Karakoyunlu'nun yapılan tetkiklerinde herhangi bir bulguya rastlanmadı.

        Hastanede tedavisi süren Hüseyin Karakoyunlu, dün gece hayatını kaybetti.

        ÖNERİLEN VİDEO

        Çanakkale'de ters yönde giden sürücü yakalandı

        Çanakkale-Bursa karayolunda ters yönde giden bir otomobil sürücü yakalandı. 3,12 promil alkollü olan sürücünün aracı 60 gün trafikten men edildi. (İHA)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ