Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Başak Dizer'den Kıvaç Tatlıtuğ'a duygusal doğum günü paylaşımı: Dünyalar kadar... - Magazin haberleri
        1

        2016 yılında stilist Başak Dizer ile Paris'te nikah masasına oturan oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, 38. yaşına girdi. Dizer, eşinin doğum gününü duygusal bir paylaşımla kutladı.

        2

        SİYAH-BEYAZ AŞK

        Başak Dizer, önceki gün Kıvanç Tatlıtuğ ve köpeği ile çekilen siyah-beyaz fotoğraflarını Instagram hesabından yayınladı. Dizer, paylaşımına, "Dünyalar kadar..." notunu düştü. Tatlıtuğ'a kısa sürede takipçilerinden çok sayıda "Doğum günün kutlu olsun." yorumları yapıldı.

        3

        O İDDİALARI YALANLADI

        Öte yandan Başak Dizer ile mutlu birliktelikleri süren Kıvanç Tatlıtuğ'un kısa bir süre önce baba olacağı iddia edilmişti. Ancak Tatlıtuğ, haklarında çıkan haberleri yalanlamıştı.

        4

        BAŞAK DİZER ZORLA ÇEKTİRMİŞ!

        Geçtiğimiz günlerde eşine verdiği pozu yayınlayan Dizer de bir takipçisinin, "Abla bu fotoğrafı Kıvanç ağabeye zorla çektirmedin değil mi?" sorusuna, "Çektirdim..." yanıtını vermişti.

        5

        KIVANÇ PITT!

        Tatlıtuğ, daha önce yönetmen Uluç Bayraktar'ın nikahına katılmıştı. Ünlü oyuncunun eşiyle yer aldığı fotoğraf da çok konuşulmuştu. Tatlıtuğ, aktör Brad Pitt'e benzetilmişti.

        6

        Kıvanç Tatlıtuğ, daha önce de bu fotoğrafıyla 'Indiana Jones' karakterine ve eski futbolcu David Beckham'a benzetilmişti.

        7

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ