Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Batman İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından Tarım Sektörü Toplantısı yapıldı.

        Toplantıya, AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, İl Tarım ve Orman Müdürü Mustafa Şanverdi, oda ve k​​​​​​​ooperatif temsilcileri, besiciler, çiftçiler ile ilgili paydaşlar katıldı.

        Milletvekili Nasıroğlu, toplantıda yaptığı konuşmada, Batman'ın tarımsal anlamda gelişimi için somut adımların atılması ve Batman'a has marka projelerin hayata geçirilmesi gerektiğini söyledi.

        Devletin vatandaşlara önemli teşvikler sunduğunu kaydeden Nasıroğlu, "Devletin önemli yatırımlarda ciddi teşviki var. Yatırımlarla ilgili 100 milyar lira teşvik paketi açıklandı. 2 ile 3 milyar liralık bir yatırımı gelin Batman'a kazandıralım. Bu, fikirle başlar. Önce bir hayalini kuralım, ne yapalım diye bir düşünelim ve böyle bir proje ortaya çıksın." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Batman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Batman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler