Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Behzat Ç.'nin 'Hayalet'i İnanç Konukçu'dan Erdal Beşikçioğlu'na: Çık bir açıklama yap - Magazin haberleri
        1

        Geçen sezon yeniden ekranlara dönen Behzat Ç.'nin ikinci sezona devam edip etmeyeceği çok konuşulmuştu. Daha sonra yapılan açıklamada, dizinin ikinci sezon devam etmeyeceği söylendi.

        2

        'Behzat Ç.' dizisinde 'Hayalet' karakterine hayat veren İnanç Konukçu ise bu kararın açıklanmasından sonra sessizliğini bozdu.

        3

        Oyuncu, Twitter hesabından dizi ile ilgili açıklama yaparak, "Arkadaşlar 'Behzat Ç.' yok. Varsa da bundan sonra benim için yok. Evet ben İnanç Konukçu. Sevgi ve saygı ile... İyi yıllar" ifadelerini kullandı.

        4

        Daha sonra bir mesaj daha paylaşan Konukçu, Erdal Beşikçioğlu’nu eleştirdi.

        5

        Konukçu rol arkadaşını etiketleyerek, “Benden ötürü mü? Senden ötürü mü? Sayın Beşikçioğlu, çık bir açıklama yap! İnsanların ekmeğiyle ben oynamadım de! Çok emeğin var! Bittim de! Tükendim de! Bir şey de lütfen!” dedi.

        6

        'ZAM İSTEDİ' İDDİASI

        Behzat Ç. karakterine hayat veren Erdal Beşikçioğlu’nun yeni sezon öncesi ücretine zam talep ettiği, isteği karşılanmayınca da ekipten ayrıldığı ve dizinin bu yüzden bitirildiği öne sürülmüştü.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ