Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Bella Hadid'den 'estetik' itirafı: 14 yaşındayken yaptırmıştım! - Günün Magazin Haberleri
        1

        Podyum dünyasının en çok aranılan modellerinden olan Bella Hadid (25), Vogue Dergisi'ne bilinmeyenlerini anlattı.

        2

        "KEŞKE HİÇ DEĞİŞTİRMESEYDİM!"

        Daha önce estetik operasyon geçirmediğini söyleyen Hadid, 14 yaşındayken burun estetiği yaptırdığını itiraf etti. Ancak daha sonra pişman olduğunu ifade eden ünlü model, "Keşke atalarımın burnunu hiç değiştirmeseydim!" dedi.

        3

        Ünlü model, röportajında burun estetiğinin yaptırdığı tek işlem olduğunu vurgularken, "İnsanlar, gençken şişmiş görünen bir resmim yüzünden yüzümle tamamen oynadığımı düşünüyor. Kimse 13'teki gibi görünmüyor değil mi?" ifadelerini kullandı.

        4

        "ARTIK BU TARTIŞMAYA BİR SON VERELİM"

        Bella Hadid, daha sonra konuyla ilgili şunları aktardı:

        Hiç dolgum yok. Artık bu tartışmaya bir son verelim. Dolgu yaptırmakla ilgili bir sorunum yok ama pek bana göre değil. Gözlerimi çektirdiğimi düşünenler bu bir göz bandı ve eski bir numara işte.

        5

        "DEPRESYON TEDAVİSİ GÖRDÜM"

        Hadid, ayrıca bir süredir anoreksiya ile olan savaşından bahsederken, bundan dolayı depresyon tedavisi gördüğünü de anlattı.

        ANOREKSİYA NEDİR?

        Anoreksiya nervoza, genelde psikolojik sorun yaşayan ve takıntılı bir kişiliğe sahip kişilerde daha sık ortaya çıkmaktadır. Fiziksel görünümleri itibariyle daha iyi görünmek isteyen ve bu nedenle zayıflamak ihtiyacı duyan kişilerde oluşmaktadır. Bu durumun ilerlemesi ile ciddi boyutlarda fiziksel hastalıkların olmasını tetiklemektedir. Ruhsal olarak ciddi şekilde ilerlemesi ile ölümlere kadar gidebilen sonuçlar meydana gelir.

        6

        "GIGI'YE GÖRE KENDİMİ DAHA ÇİRKİN BULUYORUM"

        Hadid, ayrıca kendisi gibi ünlü bir model olan kız kardeşi Gigi Hadid ile ilgili bir itirafta da bulundu. Bella Hadid, Gigi'ye kıyasla kendisini her zaman daha 'çirkin' bulduğunu ama daha havalı hissettiğini belirtti.

        7

        DÖRT KARDEŞİ DAHA VAR

        Öte yandan Bella Hadid, Filistin asıllı Mohamed Hadid ile Hollandalı model Yolanda Hadid'in evliliğinden dünyaya geldi. Hadid'in, anne ve babası yedi yıl evli kaldıktan sonra 2000 yılında yollarını ayırmıştı.

        Çiftin, Bella ve Gigi dışında Anwar adında iki çocuğu daha bulunuyor. Anwar Hadid de ablaları gibi modellik yapıyor.

        8

        Öte yandan ünlü modelin babası Mohamed Hadid'in Mary Butler ile ilk evliliğinden dünyaya gelen Marielle ve Alana adında iki kız kardeşi daha var.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ