Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Berk Atan ile Selin Yağcıoğlu ayrıldı mı? - Magazin haberleri
        1

        2012'de Best Model birincisi olduktan sonra oyunculuğa adım atan Berk Atan ile sosyal medya fenomeni Selin Yağcıoğlu hakkındaki aşk söylentileri doğru çıkmıştı. Çift, sosyal medya hesabından yaptıkları paylaşımla birlikteliklerini ilan etmişti.

        2

        TEKTAŞINI TAKTI

        Yaz sezonunu Çeşme'de geçiren çiftten Atan, sevgilisine evlenme teklifi etmiş, 'evet' yanıtını veren Selin Yağcıoğlu da tektaşını parmağına takmıştı.

        "AYRILDIK"

        Ancak çiftten ayrılık haberi geldi. Berk Atan ve Selin Yağcıoğlu, sosyal medya hesaplarından yaptıkları açıklama ile aşklarını noktaladıklarını duyurdu.

        3

        DOĞUM GÜNÜNDE BARIŞTILAR

        İkilinin bu ayrılığı ise uzun sürmedi. Atan, geçtiğimiz eylül ayında Yağcıoğlu ile aralarındaki buzları eritti. Çift, Atan'ın 30. yaş gününde bir araya geldi. Sevgilisine doğum günü partisi düzenleyen Yağcıoğlu, o anları da sosyal medya hesabından paylaştı.

        4

        İKİNCİ KEZ AYRILDILAR MI?

        Atan ve Yağcıoğlu'nun ikinci kez ayrıldığı iddia edildi. İkilinin fotoğraflarını silmesi ve birbirini takip etmeyi bırakması da iddiaları güçlendirdi.

        "AYRILMADIK"

        Yağcıoğlu iddiaları reddederek, "1 kez ani bir sinirle ayrıldı, onda da birkaç saat sonra barıştık" dedi

        5

        EVLİLİĞİ KISA SÜRDÜ

        Yağcıoğlu, 2018 yılında lise yıllarında tanıştığı Gökhan Balarısı ile nikah masasına oturmuştu. Ancak çift, çocukları dünyaya geldikten kısa bir süre sonra boşandı.

        Yağcıoğlu'nun bu evliliğinden Su adında bir kızı var.

        6

        FB TV'DEKİ GÖREVİNİ BIRAKTI

        İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi’nden mezun olan Yağcıoğlu, ilk olarak spor spikerliği ile tanındı. FB TV’nin spikerliğini, attığı tweetler yüzünden bırakmak zorunda kalmıştı. Fenerbahçe taraftarları, Selin Yağcıoğlu'nun FB TV'de çalışmaya başlamadan önce Galatasaray lehine Twitter'da yazdığı tweet'leri bulup, yayınlamış, bunun üzerine Twitter'da, "FB TV'de Selin Yağcıoğlu'nu istemiyoruz" diye kampanya başlatılmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ