Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Berk Atan ve Selin Yağcıoğlu, Çeşme'de aşk tazeledi - Güncel magazin haberleri
        1

        Bir dargın, bir barışık aşk yaşayan oyuncu Berk Atan ve sosyal medya fenomeni Selin Yağcıoğlu, geçtiğimiz aylarda birlikteliklerini sonlandırmıştı. Ancak ilişkilerine bir şans daha tanıyan ikili, kısa bir süre sonra yeniden bir araya gelmiş ve ardından Çeşme'ye gitmişti.

        2

        Habertürk'ten Eren Gürel'in haberine göre; Berk Atan ve Selin Yağcıoğlu'nun tatili devam ediyor. Atan ve Yağcıoğlu, önceki gün bir plajda görüntülendi.

        3

        Sıcak havadan bunalan çiftten Atan, kendini serin sulara bıraktı.

        7

        Keyifli halleriyle dikkat çeken çift, daha sonra birbirlerine sarıldı. Berk Atan ve Selin Yağcıoğlu'nun o anları, objektiflere böyle yansıdı.

        8

        "BERABERLİĞİMİZİ SONLANDIRDIK" DEMİŞTİ

        Öte yandan Selin Yağcıoğlu, ayrılık haberini geçtiğimiz mart ayında sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurmuştu. Takipçilerinin sorularını yanıtlayan Yağcıoğlu, "Bir senelik beraberliğimizi geçtiğimiz haftalarda sonlandırdık. Çok soru gelmiş, toplu yanıt olsun." açıklamasını yapmıştı.

        9

        TEKTAŞINI TAKTI

        Geçen sene yaz sezonunu Çeşme'de geçiren çiftten Atan, sevgilisine evlenme teklifi etmiş, "Evet." yanıtını veren Selin Yağcıoğlu da tektaşını parmağına takmıştı.

        "AYRILDIK"

        Ancak çift, kısa bir süre sonra sosyal medya hesaplarından yaptıkları açıklama ile aşklarını noktaladıklarını duyurmuştu.

        10

        DOĞUM GÜNÜNDE BARIŞMIŞLARDI

        Atan, Yağcıoğlu ile aralarındaki buzları eritmişti. Çift, geçtiğimiz yıl eylül ayında Atan'ın 30. yaş gününde bir araya gelmişti. Sevgilisine doğum günü partisi düzenleyen Yağcıoğlu, o anları da sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

        11

        "AYRILMADIK"

        Daha sonra Atan ve Yağcıoğlu'nun ayrıldığı ileri sürülmüştü. İkilinin fotoğraflarını silmesi ve birbirini takip etmeyi bırakması da iddiaları güçlendirmişti. Yağcıoğlu haklarında çıkan 'ayrılık' haberlerini reddederek, "Bir kez ani bir sinirle ayrıldık, onda da birkaç saat sonra barıştık." demişti.

        12

        EVLİLİĞİ KISA SÜRDÜ

        Yağcıoğlu, 2018 yılında lise yıllarında tanıştığı Gökhan Balarısı ile nikah masasına oturmuştu. Ancak çift, çocukları dünyaya geldikten kısa bir süre sonra boşandı. Yağcıoğlu'nun bu evliliğinden Su adında bir kızı var.

        13

        FB TV'DEKİ GÖREVİNİ BIRAKTI

        İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi’nden mezun olan Yağcıoğlu, ilk olarak spor spikerliği ile tanınmıştı. FB TV’nin spikerliğini, attığı tweetler yüzünden bırakmak zorunda kalmıştı. Fenerbahçe taraftarları, Selin Yağcıoğlu'nun FB TV'de çalışmaya başlamadan önce Galatasaray lehine Twitter'da yazdığı tweet'leri bulup, yayınlamış, bunun üzerine Twitter'da, "FB TV'de Selin Yağcıoğlu'nu istemiyoruz." diye kampanya başlatılmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ