Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin HÜSRAN! Son dakika: Berrak Tüzünataç - Ali Yörenç aşkı bitti
        1

        Berk Suyabatmaz'dan ayrıldıktan sonra senarist Ece Yörenç'in oğlu Ali Yörenç ile birliktelik yaşayan oyuncu Berrak Tüzünataç, aradığı aşkı yine bulamadı.

        2

        Tüzünataç ve Yörenç ayrılık kararı aldı. Ünlü oyunccu, ayrılık sonrasında sevgilisini sosyal medya hesaplarından sildi. İkili, son olarak geçtiğimiz Aralık ayında, Ali Yörenç'in evine girerken objektiflere takılmıştı.

        3

        AYRILIK NEDENİ O FOTOĞRAFLAR MI?

        36 yaşındaki Tüzünataç'ın bir dönem aşk yaşadığı Sokullu ile birlikte çekilen karelerini sosyal medya hesabından kaldırmadığı görülmüştü. Tüzünataç'ın bu hareketinin üzerine takipçileri, "Eski aşkını silemedi" şeklinde yorumlarda bulunmuştu.

        Geçtiğimiz günlerde yine gündeme gelen bu fotoğrafların ardından ayrılık haberinin gelmesi, 'O fotoğraflar yüzünden mi ayrıldılar?' sorusunu da beraberinde getirdi.

        4

        Ünlü oyuncu eleştiriler sonrasında, "Hayır arkadaşlar, silmeyeceğim. Bana lütfen mesajlar atıp durmayın. Ne olursunuz. Ben size karışıyor muyum? Değil mi?" açıklamasını yapmıştı.

        5

        Berrak Tüzüntaç daha önce Nejat İşler, Birkan Sokullu ve Çağatay Ulusoy ile gibi isimlerle aşk yaşamıştı.

        Tüzünataç'ın yıllar önce, Nejat İşler ile ilişkisi hakkında yaptığı, "Birbirimizi mahvettik" itirafı uzun süre konuşulmuştu.

        6

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ