Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Coredon Alanyaspor Beşiktaş: 4 - Alanyaspor: 1 | MAÇ SONUCU - Coredon Alanyaspor Haberleri

        Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Aytemiz Alanyaspor'u 4-1 mağlup etti. Valerien Ismael, Vodafone Park'ta ilk kez takımın başında sahaya çıkarken galibiyetle de tanıştı. Beşiktaş'ın gollerini Batshuayi (2), Josef ve Güven kaydederken Alanyaspor'un tek golü Efecan Karaca'dan geldi. 4 maç sonra galibiyeti hatırlayan siyah-beyazlılar puanını 50'ye yükseltirken Alanyaspor 52 puanda kaldı.

        Beşiktaş maçın henüz başında 1-0 öne geçti. Ghezzal'in savunma arkasına gönderdiği topa hareketlenen Batshuayi 2. dakikada rakip fileleri havalandırdı ve siyah-beyazlılar 1-0 öne geçti.

        DAKİKA DAKİKA ÖZET İÇİN TIKLAYINIZ

        Alanyaspor 23. dakikada skoru eşitledi: Rakip yarı sahada uzun süre paslaşan konuk ekipte Tayfur son çzigiye indikten sonra pasını altıpasa gönderdi; Efecan Karaca, Beşiktaş ağlarını sarstı.

        Bu golden kısa süre sonra Beşiktaş yeniden öne geçti: Topla ceza sahasında buluşan Josef de Souza skoru 2-1'e getirdi.

        Mücadelede 43. dakika oynanırken Batshuayi kendisinin ikinci takımının üçüncü golünü kaydetti: Rosier'in sağdan ortasını kontrol eden ve şık bir vuruş yapan Belçikalı ilk yarının da sonucunu söyledi: 3-1.

        Mücadelede 78. dakika oynanırken Rıdvan Yılmaz'ın şık pasıyla ceza sahasında topla buluşan Güven Yalçnı sol ayağıyla uzak köşeye plase bir vuruş yaptı ve skor 4-1'e geldi.

        4 MAÇ SONRA KAZANDI

        Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'de dört maç sonra galibiyeti hatırladı. Sivasspor maçının ardından Başakşehir'le 2-2 berabere kalan Beşiktaş, Galatasaray'a 2-1 yenilmiş ve sonrasında Hatayspor ile Trabzonspor'la da 1-1'lik skorla berabere kalmıştı.

        ISMAEL SİFTAHI YAPTI

        Beşiktaş yeni teknik direktörü Valerien Ismael ile ilk galibiyetini de elde etti. Trabzonspor maçı öncesi göreve başlayan Fransız çalıştırıcı, Vodafone Park'ta ilk kez takımın başında sahaya çıkarken ilk galibiyetini de burada elde etti. Siyah-beyazılar, 46 yaşındaki teknik direktör yönetimindeki iki maçta 4 puan elde etti.

        GHEZZAL'DEN SON DÖRT MAÇTA DÖRT ASİST!

        Beşiktaş'ın Cezayirli yıldızı Rachid Ghezzal servislerine bu maçta da devam etti. Batshuayi'nin ilk golünde şık bir pas veren Ghezzal, siyah-beyazlı formayla çıktığı son dört maçta da asist yaptı. 29 yaşındaki yıldız 28 maçta 3 gol atarken asist sayısını da 6'ya yükseltti.

        WELINTON CEZALI DURUMA DÜŞTÜ

        Brezilyalı savunmacı Welinton, ikinci yarının hemen başında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düştü. Bu sezonki 8. sarı kartını gören ve ilk olarak 16. haftadaki Kayserispor karşılaşmasında sarı kart cezası nedeniyle forma giyemeyen Welinton, önümüzdeki hafta Giresunspor deplasmanında da takımını yalnız bırakacak.

        25. haftada Adana Demirspor deplasmanında, 26. haftada Altay karşılaşmasında ve 27. haftada Sivasspor deplasmanında üst üste gördüğü sarı kartlarla sınırda olan Welinton, Alanyaspor karşısında gördüğü sarı kartla, bu sezon ikinci kez sarı kart cezalısı durumuna düştü.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ