Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş - Kayserispor maçının yazar yorumları - Beşiktaş Haberleri
        1

        İBRAHİM YILDIZ: Sezon başında sıkıntılar yaşayan, Abdullah Avcı ile ilgili soru işaretlerinin olduğu bir süreç ardından kongre aşaması Beşiktaş’ı sarsmıştı. Zaman içerisinde Avcı’nın sabrı ve takım ile uyumu istenilen sonucu yaratan en önemli etken oldu…

        2

        Kayserispor galibiyeti ile puan durumunda 3. sıraya yükselen Siyah-Beyazlılar kazanma duygusunu içselleştirmiş. Maça başlarken bunu çok net ortaya koydular. Taraftarın müthiş desteği ve buna karşın oyuncuların verdiği yüksek mücadele zevkli bir 90 dakika yaşanmasına neden oldu…

        3

        GÜNTEKİN ONAY: Tek devrelik gösteri... Kayserispor’un durumu ortada. Beşiktaş’ın farklı galibiyeti zaten öngörülüyordu. Ancak yine de ilk 45 dakika yüksek tempo, baskı, istek ve oynanan ofansif futbol keyif verdi. Atılan 3 gol, kaçan net fırsatlar henüz ilk yarıda çok farklı bir skoru beraberinde getirebilirdi.

        4

        Beşiktaş’ta taşlar yerine oturdu. Üst üste galibiyetlerle moraller yerinde. Şu an toplanan puan son 2 yılın 13’üncü haftalarının önüne geçti. Avcı’yı yerden yere vuranlar, “Hoca değil” diyenler, “İstifa” diye bağıranlar gelinen noktada aceleci davranıp haksızlık yaptıklarını düşünüyor mu acaba?

        5

        TURGAY DEMİR: Beşiktaş gaza bastı... Abdullah Avcı, istatistik muhabbetini ikinci plana atıp, üçlü savunma sevdasından vazgeçti, stoperde Roco dururken devşirmeye yönelme hatasından dönünce Kartal yüksekten uçmaya başladı..

        6

        Dünyanın en özel taraftarını arkasına alan Beşiktaş ilk dakikadan itibaren vites yükseltti ve Kayseri kalesini abluka altına aldı. Üç golle maçı kolaylayan Kartal, attığından fazlasını kaçırdı..

        7

        FATİH DOĞAN: Muhteşem oynayan Atiba'ya eşlik eden Elneny'in yanısıra Kaptan Burak'ın da saha dışından sonra saha içinde de dümene geçtiğini gördük.

        8

        Görev alan bütün oyuncuların sorumluluktan kaçmadığı, Gökhan, Caner ve Roco'nun da iyi performanslarıyla öne çıktığı gecede Ljajiç ve Oğuzhan'ın moral kazanımlarının da altını çizmekte fayda var.

        9

        ATİLLA GÖKÇE: Beşiktaş’ın dört gollü galibiyetinde skordan daha da güzel ve alkışlanacak olan şey, takımın uyum içinde önceden çalışılmış pozisyon ve varyasyonlarla keyif veren oyundu.

        10

        Bu oyunda özellikle Burak Yılmaz’ın takdir edilmesi gerekir. Uzun süren sakatlık sonrası Milli Takım’a ve Beşiktaş’a dönüşünde eski formunu yakalayabilmek için olağanüstü çalıştı.

        11

        OKTAY DERELİOĞLU: Beşiktaş sezonun en iyi maçını oynadı. İstekli ve arzuluydu. Çok daha farklı kazanabilirdi. Atiba, Elneny, Diaby etkiliydi. Ljajic tutuktu. Kayserispor daha farklı kaybetmediğine şükretsin.

        12

        Burak Yılmaz etkili oynadı. Oyuncu değişikliklerinden sonra tempo düştü. Beşiktaş oynadı Kayseri izledi.