Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş'tan son dakika transfer haberleri - Güneş imzalayacak, transfer başlayacak! - Beşiktaş Haberleri
        1

        Siyah-Beyazlı takımda 4. sezonunu geçiren Şenol Güneş'in sözleşme uzatmayı kabul etmesi halinde takıma da önemli bir mesaj verilmiş olacak.

        2

        Yönetim, hoca konusundaki tartışmaları net bir şekilde bitirerek, oyuncuların bu konuda kafasında oluşan soru işaretlerini de sonlandırmayı planlıyor.

        3

        Şenol Güneş'in imzayı atması halinde kadrodaki değişim de hızla başlayacak.

        4

        İlk olarak takım içine eğilmeyi düşünen yönetim, sözleşme uzatmak için henüz anlaşma sağlayamadığı Adriano ve Babel'le tekrar masaya oturacak.

        5

        Skor yüküne olan katkısı nedeniyle şu an alternatifsiz olan Babel ile orta yolu bulmaya çalışan yönetim, yıldız oyuncuyu performans bonuslarıyla ikna etmeye çalışacak.

        6

        Adriano'nun istediği 3 yıllık sözleşmeyi uzun bulan yönetim, 1+1 yıllık kontratta ısrarcı olurken bu konuda kesinlikle geri adım atılmayacak.

        16

        Yine geçen sezonun devre arasında Premier Lig ekiplerinden Everton'a transfer olan Cenk Tosun'un durumu da yakından takip ediliyor.

        17

        Everton'da son maçta kadroya dahi alınmayan Cenk'in dönme ihtimali doğarsa anında harekete geçilecek.

        18

        Tolgay Arslan konusu ise arapsaçı... Fenerbahçe'den Ozan Tufan ile takas edileceği konuşulan yıldız futbolcunun durumu hala belirsiz. Kulübe yakın kaynaklar, Tolgay'a af çıkmasının sürpriz olmayacağını ifade ediyorlar.

        19

        Beşiktaş yönetimi, oyuncu satışı noktasında ise gelen tekliflere göre hareket edecek. Şu anda Premier Lig ekiplerinin Domagoj Vida ve Gary Medel'e ilgileri bulunuyor ancak kulübe ulaşan herhangi resmi bir teklif yok.

        20

        Konuşulan rakamlar Vida için 8 milyon Euro, Medel için ise 6.5 milyon Euro. İki yıldıza da bunların biraz daha üzerinde teklif gelmesi halinde satışa onay verilecek. Buradan gelen para ödemeler ve yeni takviyeler için kullanılacak.

        21

        Takımı gençleştirme hedefi ise devam ediyor. Adana Demirspor'da kiralık oynayan Orkan Çınar'ın geri çağrılacağı bildirilirken transfer komitesi genç isimler üzerinde de çalışmalarını sürdürüyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ