Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Son dakika Beşiktaş transfer haberleri! Önemli bir ismi satmayı planlıyorlar - Beşiktaş Haberleri
        1

        DORUKHAN YOLCU

        Mali sorunlar yaşayan Beşiktaş, transferde zorlanıyor... Bütçeyi artırmak isteyen siyah-beyazlılarda Dorukhan Toköz'ün satışı gündemde.

        2

        Kara Kartal'ın 15-20 milyon euro bonservis geliri beklediği oyuncu için henüz bu seviyede bir teklif gelmedi.

        3

        İtalya'dan başta Lazio ve Udinese olmak üzere birçok takımın radarındaki oyuncu için pazarlıklar sürüyor.

        4

        Geçen sezon başında sadece 150 bin euro'ya alınan Dorukhan, 1 sezonluk performansıyla Beşiktaş'ın kasasını dolduracak.

        5

        HOLTBY İDDİASI

        Almanya'nın Bild gazetesinde yer alan habere göre; Beşiktaş, Hamburg ile sözleşmesi sona eren Lewis Holtby'i kadrosuna katmak istiyor.

        6

        28 yaşındaki Alman orta saha oyuncusunun henüz bir karar vermediği ancak Beşiktaş'ın transferde ısrarcı olduğu belirtildi.

        7

        Schalke 04, Tottenham, Fulham gibi takımlarda oynayan Holtby, geçtiğimiz sezon Hamburg'ta 31 maça çıkarken 5 gol attı ve 6 asist yaptı.

        8

        BACHIROU'DAN AÇIKLAMA

        Beşiktaş'ta teknik direktör Abdullah Avcı'nın 36 yaşındaki Atiba Hutchinson'u daha fazla dinlendirebilmek için transfer edilmesini istediği Fouad Bachirou açıklamalarda bulundu.

        9

        Malmö'de forma giyen 27 yaşındaki 1,69 boyundaki Komorlarlı orta saha Fouad Bachirou, AIK Stochkholm maçının ardından transfer soruları üzerine "Geleceğim? Gelecek hafta Örebro'ya karşı mücadele edeceğim" diyerek esprili bir yanıt verdi.

        10

        "Beşiktaş'ın ilgisi hakkında ne söylemek istersin?" sorusu üzerine Fouad Bachirou, "Fazla bir şey söyleyemem. Dediğiniz gibi ilgi var ama şu anda söyleyebileceğim başka bir şey yok. Söylentiler, haberler var ama ben çalışmaya, işimi yapmaya devam ediyorum." yanıtını verdi.

        11

        "Türk medyası ayrılacağını söylüyor, doğru mu?" sorusu üzerine Bachirou, "Bu haberleri ben de duydum. Ama şu an net bir durum yok." diyerek henüz mevcut bir anlaşmanın olmadığını belirtti. (Sporx)

        12

        BOATENG BOMBASI

        Yeni sezona güçlü bir kadroyla girmek isteyen Beşiktaş için İtalya'dan büyük bir transfer iddiası gündeme geldi. Sky Sport İtalia'nın haberine göre Beşiktaş Kevin-Prince Boateng için Sassuolo ile görüşüyor.

        13

        Sassoulo Sportif Direktörü Neroverdi Carnevali 2021 yılına kadar sözleşmesi olan Boateng'in takımda kalmayacağını ve gelen teklilere açık olduklarını açıklarken, İtalyan medyası Beşiktaş'ın ciddi bir şekilde Boateng için Sassoulo ile görüştüğüne manşetlerinde yer veriyor.

        14

        Ganalı hücum oyuncusu geçen sezonun ilk yarısında İtalya liginde 13 maçta görev alırken 4 gol attı. Devre arasında Barcelona'ya kiralık olarak giden Boateng, burada istediği şansı bulamadı ve sadece 3 maçta forma giyerken gol atamadı.

        15

        MEDEL, WEST HAM'A DOĞRU

        Beşiktaş'ın Şilili yıldızı Gary Medel, Copa America'daki futboluyla dikkat çekti. Medel'in transferi için İngiltere Premier Lig ekiplerinden West Ham United'ın pusuda olduğu belirtildi.

        16

        Şili basınında çıkan haberlere göre, Medel için West ham United'ın Copa America sonrası Beşiktaş'ın kapısını çalacağı ve 8 milyon euro'luk bir öneride bulunacağı kaydedildi.

        17

        Medel, Copa America'da Şili'nin oynadığı 4 maçta da 11'de yer aldı. Şili, Medel'in stoper oynadığı 3 maçta yalnızca 1 gol yedi.

        18

        LENS GİDERSE NARSINGH GELECEK

        Siyah-beyazlı takım, performansı yetersiz ve maliyeti yüksek olan Jeremain Lens ile yollarını ayırmak istiyor.