Bestemsu Özdemir'den yeni 'Yağız İzgül' açıklaması: Adama yazık, benim 3 aydır ilişkim var!
Bestemsu Özdemir, 4 ay önce el ele görüntülendiği ve ardından, "Magazin haberleri çıkınca görüşmeyi kestik. Çok talihsiz bir şey oldu benim için" açıklamasını yaptığı Yağız İzgül ile ilgili yeni açıklamalarda bulundu. Ünlü oyuncu, "Hiç sevgili olmadık. Sadece mekana girerken elimden tuttu. Adama da yazık, benim yaklaşık 3 aydır bir ilişkim var" dedi
"ÇOCUK SAHİBİ OLMAK İSTİYORUM"
Öte yandan Bestemsu Özdemir, basın mensuplarının, "Hayatınızda biri var mı, ileride evlilik düşünüyor musunuz?" sorularına, "Evlenmek tabii ki istiyorum. Çocuk sahibi olmak, bir aile sahibi olmak istiyorum. Şu an hayatımda kimse yok. Tamamen iş odaklıyım." cevabını vermişti.
"KÖTÜYÜ OYNAMAKTAN KEYİF ALIYORUM"
Özdemir, rol aldığı dizilerde kötü karakterleri oynamayı sevdiğini ve bu durumun kendisine alan yarattığını belirtmişti.
Oyuncu, "Kötüyü oynamak inanılmaz keyifli, oynarken çok eğleniyorum. Ben sevdim kötüyü oynamayı, kötü iyiymiş. İyi kız da tamam, güzel ama kötüyü oynamak daha alan sağlıyor. Hem akılda kalıyor, hem benim için daha fazla alandemek, bu da avantaj..." şeklinde konuşmuştu.