Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Son dakika magazin haberleri: Beyonce sanal konsere hazırlanıyor!
        1

        Yeni albümü üzerinde çalışan Amerikalı şarkıcı Beyonce, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs sebebiyle 2021 yılında yapmayı planladığı dünya turunu iptal etti.

        2

        İngiliz basınına göre; 39 yaşındaki şarkıcı, dünya turunun yerine konserini hayranlarının evine taşıyabilmek için sanal bir şov gerçekleştireceği öğrenildi.

        3

        Beyonce ve ekibine yakın bir kaynak, "2021 yılında yeni albümü tanıtmak için sanal bir canlı şov hazırlıyor. Koronavirüs nedeniyle turneye çıkamayacak" şeklinde konuştu.

        4

        Beyonce, geçtiğimiz günlerde zorunlu karantina döneminde alerjisi olan kızları Blue ve Rumi için arıcılığa başladığını açıklamıştı.

        Şarkıcı, konuyla ilgili, "Beklenmedik olduğunu biliyorum ama iki arı kovanım var. Gerçek arı kovanları... Şu an bir süredir evimdeler. Yaklaşık 80 bin arım var ve her yıl yüzlerce kavanoz bal yapıyoruz" demişti.

        5

        Beyonce, arıcılığa kızlarının alerjilerini kontrol altına almayı hedeflediği için başladığını belirtmişti.

        ABD'li şarkıcı, "Kovanları kızlarım Blue ve Rumi için kurdum. İkisinin de çok kötü alerjileri var ve balın sayısız faydası var" şeklinde konuşmuştu.

        6

        Müzisyen eşi Jay-Z'den üç kızı bulunan Beyonce, karantina esnasından ailesiyle birlikte 'moda cumaları' oynadıklarını da anlatmıştı.

        Şarkıcı, "Her cuma benim kıyafetlerimi giyip ya da birlikte kıyafetler yapıp, birbirimizin fotoğrafını çektik. Bu bizim için bir ritüel halini aldı ve bize bu çılgınca yılı birlikte gülerek geçirme fırsatı tanıdı" demişti.

        7

        Dünyaca ünlü yıldız, karantina sürecinde ebeveynliğe yaklaşımının değişip, değişmediği yönündeki sorulan soruya ise şu şekilde cevap vermişti:

        Daha iyi bir dinleyici oldum. Blue, çok zeki ve bir değişim olduğunun farkında ama bir ebeveyn olarak benim görevim sekiz yaşındaki birinin dünyasını olabildiğince olumlu ve güvenli tutmak için elimden geleni yapmak.

        8

        Beyonce, diğer ailelere de tavsiyede bulunarak, çocuklarını hiç olmadığı kadar çok sevmeleri gerektiğini eklemişti.

        9

        Şarkıcı, ayrıca "Kızıma dünyanın değişmesine katkıda bulunmak için hiçbir zaman çok küçük olmadığını söylüyorum. Duygularını ve düşüncelerini asla küçümsemiyorum ve bunun onu nasıl etkilediğini anlamak için onunla düzenli olarak konuşuyorum" şeklinde konuşmuştu.