Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Bilal Hancı ile Esin Çepni barıştı: Evliliğimizi kurtarmaya karar verdik! - Magazin haberleri
        1

        Ünlü YouTuber Bilal Hancı, sevgilisi Esin Çepni ile geçtiğimiz yıl temmuz ayında Trabzon'da gerçekleşen düğünle evlenmişti. Ancak çiftten beklenmedik bir haber gelmişti.

        2

        "HER ZAMAN KALBİMDE KALACAKSIN"

        İkili, iki ay önce boşanma kararı aldıklarını açıklamıştı. Bilal Hancı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer vermişti:

        Esin ile olan evlilik ilişkimizi karşılıklı olarak anlaşarak bitirmeye karar verdik. Çok iyi iki arkadaş olarak kalmaya devam edeceğiz. Hayatıma girmiş en önemli insanı kaybetmeyi asla istemem. Yolunda gitmeyen şeyler vardı denedik ama düzeltemedik ve birbirimizi her zaman iyi, güzel hatırlamak için şu an böyle bir karar aldık. Siz sevgili bizi seven, tanıyan insanlara da bu açıklamayı yapma gereği duydum. Umarım ikimizin de bundan sonraki hayatı çok mutlu geçer. Esin, seninle çok güzel şeyler öğrendim, bana kattığın her şey için çok teşekkürler. Her zaman kalbimde kalacaksın.

        3

        "KARARI ALMAK KADAR AÇIKLAMAK DA ZORMUŞ"

        Esin Çepni ise, "Kararı almak kadar, açıklamak da zormuş meğerse... Ne kadar yazıp, sildiğimi bir bilseniz... Her zoru başardık belki ama insan gücünün de yetmediği şeyler var. Her şeyden önce arkadaşlığın baş tacı edildiği evlilik ilişkimizi her iki tarafın da mutluluğu için sonlandırmaya karar verdik. Elbette sürecin her detayına sahip olan sizlerle de bu kararımızı paylaşarak belki bir nebze anlayışınızı bekledik. Bilal ile olan yüksek enerjili dostluk ilişkimin sonsuza kadar sürmesini ve onun her zaman yanında olacağımı bilmesini isterim." şeklinde konuşmuştu.

        4

        BARIŞTILAR!

        Boşanmaları beklenen çift, ilişkilerine yeni bir şans verme kararı aldıklarını duyurdu. Hancı, Instagram hesabından yayınladığı video ile Çepni'yle barıştıklarını duyurdu.

        Konuyla alakalı açıklamalarda bulunan Bilal Hancı, "Esin ile tekrardan barıştık. Tüm sevenlerime duyurulur. Sizlere sonsuz saygı duyuyor ve sizlerden de saygı bekliyorum." dedi.

        5

        "EVLİLİĞİMİZİ KURTARMAYA KARAR VERDİK"

        Hancı, ayrıca şunları söyledi:

        Esin ile daha önce ayrılma kararı almıştık. Size de söylemiştik. Şimdi tekrardan Esin ve ben, bir araya gelip evliliğimizi kurtarmaya karar verdik. Ben Esin’i çok seviyorum. Onun da beni aynı şekilde sevdiğini inanıyorum. Hayatta her şey ikinci bir şansı hak eder. Sizden ricam; Esin’e veya anneme herhangi bir şey yazmamanız... Çünkü annemi ve Esin’i üzecek yorumlar yapıyorsunuz. Onlara yazacaklarınızı bana yazın, bende deşarj olun lütfen. DM (özel mesaj) ve yorumlarım açık değer verdiklerime üzücü şeyler yazmamanızı rica ediyorum. Beni sizler var ettiniz. Bu açıklamayı size borçluyum. Benim için zorlayıcı bir açıklama, mutluyum. Evliliğimize ikinci kez şans veriyoruz.

        6

        "SENİ SEVİYORUM KOCAM"

        Esin Çepni de, "Hayatınıza harika hikayeler sığdırmanızı isterim canı gönülden. Ben kendi hikayeme bir şans daha vermek istiyorum. Bilal, seni mutlu görmek harika. Bunun sebebi olduğumu bilmek paha biçilemez. Her şeyin en güzelini hak ediyorsun. Seni seviyorum kocam..." açıklamasında bulundu.

        7

        "BİZ EVLENDİK!"

        Bilal Hancı, eşi ile birlikte çekilen fotoğrafını, "Biz evlendik!" notuyla paylaşarak, güzel haberi duyurmuştu.

        8

        "BAY VE BAYAN HANCI GURURLA SUNAR"

        Çepni ise, "Yüzlerimiz farklı taraflara baksa da gördüğümüz her zaman aynıydı. Bay ve bayan Hancı gururla sunar..." diyerek, heyecanını ifade etmişti.

        Fotoğraflar: Instagram

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ