Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bilecik'te anaokulu öğrencileri yıl sonu tatili öncesi hep birlikte okulun bahçesinde kahvaltı ederek oyunlar oynadılar.

        Bilecik merkez Bahçelievler Mahallesinde eğitim veren Bahçelievler Anaokulunda eğitim alan 270 öğrenci yıl sonu tatili öncesi hep birlikte okulun bahçesinde kahvaltı yaptı. Bahçelievler Anaokulu öğrencileri, öğretmenleri eğitim öğretim yılını mutluluk ve başarı içinde tamamlamanın keyfinin çocuklara okul bahçesinde hazırladıkları kır kahvaltısı ile kutladılar. Sabah ve öğleden sonra iki grup şeklinde yapılan kahvaltı da çocukların mutlulukları yüzlerine vururken anaokulu bitirip ilkokula başlayacak minikler arkadaşları ve öğretmenlerinden ayrılacağı için hüzünlendiler.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler