Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Billie Eilish herkesten gizlediği dövmesini paylaştı - Magazin haberleri
        1

        Grammy'de en büyük dört ödülü birden kazanan ilk kadın ve en genç şarkıcı olarak tarihe geçen Billie Eilish, geçen hafta düzenlenen MET Gala gecesinin en çok dikkat çeken konuklarından biriydi.

        2

        Gecede birden fazla kıyafet giyen Eilish, ilk olarak uçuk pembe renkli tül bir elbise tercih etti. Saçlarını da kısaltan şarkıcı, eski ekol Hollywood şıklığını yansıttı.

        3

        Gecenin ilerleyen saatlerinde elbisesini değiştiren Billie Eilish, bordo renkli yırtmaçlı ve pelerinli bir kıyafet giydi. Eilish'in bu elbisesinin en önemli özelliği ise sağ bacağının üst kısmındaki dövmeyi gözler önüne seren yırtmacıydı.

        Ünlü şarkıcı, geçtiğimiz yıl Vanity Fair'e verdiği röportajda bacağındaki dövmesiyle ilgili olarak "Asla görmeyeceksiniz!" diye konuşmuştu. Fakat gala gecesinde o dövmeyi gözler önüne seren Billie Eilish, verdiği pozu da sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

        4

        ÖZGÜVENSİZLİK SORUNU HAKKINDA KONUŞMUŞTU

        Ünlü şarkıcı Billie Eilish, geçtiğimiz haftalarda yeni albümü "Happier Than Ever"ın tanıtımı için verdiği röportajda dış görünümüyle ilgili yaşadığı özgüvensizlik sorunu hakkında konuşmuştu.

        The Guardian'a açıklamalarda bulunan Eilish, "İnternette insanları görüyorum, benim hiçbir zaman olmadığım gibi görünüyorlar. Ben de hemen, 'Aman Tanrım, nasıl böyle görünebiliyorlar?' diyorum." ifadelerini kullanmıştı.

        5

        "MUTLU DEĞİLİM"

        Hala zaman zaman kendini başkalarıyla kıyasladığını söyleyen şarkıcı, "Bu bana kötü hissettiriyor. Olduğum kişiden memnunum aslında, çok mutlu bir hayatım var." şeklinde konuşmuştu.

        "Açıkçası bedenimden memnun değilim." diyen Billie Eilish, sahnede performans sergilemekten bahsederken, bunun onu "bedeni hakkında sahip olduğu fikirlerden uzaklaşmaya" zorladığını dile getirmişti.

        6

        "BEDENİMLE BERBAT BİR İLİŞKİM VAR"

        Bol giysiler giymesiyle tanınan Eilish, bu tercihinin "her şeyi göstermeden hareket etmeyi kolaylaştırdığını" açıklamıştı. Giysi seçiminin yarattığı görünümü hakkında konuşan genç şarkıcı, "Gerçekten tatsız olabilir. Fotoğraflarda kıyafetimin ne olduğunu bile bilmiyormuşum gibi görünüyor." demişti.

        Eilish, sözlerini, "Bedenimle inanmayacağınız kadar berbat bir ilişkim var." ifadeleriyle noktalamıştı.

        7

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ