Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Merak Edilenler BİM Çalışma (Mesai) Saatleri 2023: BİM Market Saat Kaçta Açılıyor, Kaçta Kapanıyor ve Kaça Kadar Açık? (Hafta İçi ve Hafta Sonu) - Merak Edilenler Haberleri

        BİM Çalışma Saatleri 2023

        Uygun fiyat aralığı, kaliteli ürünleriyle sektörde adından söz ettirmeyi hedefleyen BİM, Türkiye’nin yanı sıra Fas ve Mısır’da da mağazalar açmıştır. Toplamda 70.197 kişiye istihdam kaynağı olan bu mağaza zincirinin belirli saat aralığında müşterilerine hizmet vermektedir. Ülkemizin tüm şubelerinde aynı olan çalışma saatleri bölgesel ya da şubeye göre bir farklılık göstermemektedir.

        Mağaza genelde dini bayramların ilk gününde kapalı oluyor. Çalışanlar saat 09.00’da mesaiye başlarlar ve saat 21.00’a kadar çalışırlar. Çalışma saatleri hafta içi ve hafta sonu farklılık göstermemektedir.

        BİM Kaçta Açılıyor?

        BİM haftanın yedi günü müşterilerine hizmet sunan bir hipermarket zinciridir. BİM saat 09.00’da açılmaktır. Çalışanlar öğle molası gibi bir hizmetten yararlanmaz çünkü vardiyalı olarak çalışırlar. Bu sebeple öğle vakti mağazanın kapanması gibi bir durumdan söz edemeyiz.

        BİM Kaçta Kapanıyor?

        BİM saat 21.00’da hizmete son vermektedir. Gün boyu hizmet sunan mağaza sadece Cuma günleri cuma namazı saatleri kapalıdır. Bunun dışında hafta sonu ya da öğle vakti mağaza açıktır.

        BİM Kaça Kadar Açık?

        BİM mağazaları her gün saat 09.00’da müşteri almaya başlar. Saat 21.00’a kadar hizmet veren BİM, kapılarını tam 21.00’da kapatır. Mağaza hafta sonu da aynı şekilde 21.00’da kapanır.

        BİM Hafta Sonu Kaça Kadar Açık?

        REKLAM

        BİM mağazaları hem cumartesi hem de Pazar günleri açıktır. BİM mağazaları hafta sonu da tıpkı hafta içinde olduğu gibi saat 09.00 ile 21.00 saatleri arasında müşterilerine hizmet vermektedir.

        BİM Açılış Saati

        Hem market ihtiyaçlarını tamamlamak isteyenler hem de katalog ürünlerine sahip olmak isteyenler sabahın ilk saatlerinde BİM mağazalarının önünde yerlerini alıyorlar. Genellikle sayılı getirilen aktüel ürünlerin tükenmemesi için mağazanın açılış saatini kollayan müşterilerin en sık sorduğu soruların başında BİM’in hangi saatte açıldığı gelmektedir. BİM mesai saatleri saat 09.00’da başlamaktadır.

        BİM Kapanış Saati

        Günümüzde hemen hemen tüm ilçe ve illerde yer alan BİM mağazaları hafta içi ve hafta sonu farklılık göstermeden saat 21.00’da kapanmaktadır. Haftanın her günü standart saat aralığında açılan mağazanın kapanış saati de bölgesel farklılık göstermez.

        BİM Hafta Sonu Çalışma Saatleri

        Hız kesmeden hafta sonları da halka hizmet vermeye devam eden BİM, tıpkı hafta içi olduğu gibi hafta sonu da aynı saat aralıklarında hizmet vermektedir. Hafta sonu saat 09.00 ile 21.00 saatleri arasında BİM açıktır.

        Hafta içi: 09.00 – 21.00

        Hafta sonu: 09.00 – 21.00

        ÖNERİLEN VİDEO
        Haberi Hazırlayan: Kübra Çorluk
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ