Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Bir Zamanlar Çukurova 28 Eylül son bölüm! Bir Zamanlar Çukurova 4. bölüm fragmanı ne zaman?

        Aşkın sınırsız, kavganın ölümüne, umudun inadına yaşandığı "Bir Zamanlar Çukurova"dün akşam 20.00'de ekrana geldi. Bir Zamanlar Çukurova dizisi 3. bölümde aşklar engel tanımadı. Seyircileri büyük sürprizler karşıladı. Yayınlanan son bölümün ardından gözler 4. yeni bölüm fragmanındaydı. PekiBir Zamanlar Çukurova 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

        BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA3. SON BÖLÜM

        Soluk soluğa geçen aşklarıyla izleyiciyi ekrana bağlayan Züleyha ve Yılmaz, bu defa herkesi ağlattı. Adana'nın uçsuz bucaksız Çukurova'sına kaçıp, Yaman Çiftliği'ne sığınan aşıkların hayatı Hünkar'ın ailesini korumak adına verdiği karar üzerine tamamen değişti.

        REKLAM

        Jandarmanın Yılmaz'ın peşine düşmesiyle, işler çığırından çıktı. Yaman Çiftliği'nde artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Hünkar, verdiği beklenmedik kararlarla seyircinin nefesini keserken, Züleyha tüm çaresizliği ile ona şefkat gösterene sığındı. Yılmaz'ı bekleyen zorluklar ise kan donduran cinsten. Züleyha ve Yılmaz'ın başının dertte olması Gaffur'u ve Saniye'yi oldukça sevindirirken duruma üzülen isim Gülten oldu.

        Gülten'in Yılmaz'a olan aşkı bu bölümde iyice açığa çıktı. Fakat öğreneceğini gerçeklerle yıkılması da an meselesiydi! Züleyha'nın sıkıntıda olduğunu öğrenen Demir, ne gibi bir hamle yapacak? Hükmettiği topraklar gibi, günden güne aşık olduğu Züleyha'ya da hükmedebilecek mi? Karnındaki bebeğiyle Yılmaz'ın hapse girmesi gerçeğiyle yüzleşen Züleyha, bu bölümde yapacağı fedakarlıklarla izleyiciyi büyülüyor.

        BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 4. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

        Bir Zamanlar Çukurova 4. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

        Genel Hikaye

        1970'li yıllarda, İstanbul'da evlenmeye hazırlanan iki gencin başına hiç hesaba katmadıkları bir olay gelir. Kader bu çifti, Adana'da Çukurova'nın uçsuz bucaksız coğrafyasına bırakıverir. Her şeye rağmen aşklarını yaşamaya kararlı bu çiftin kaderi, çiftliklerinde çalıştıkları Yaman ailesiyle tanıştıktan sonra sonsuza kadar değişir.

        Yapım: Tims&B Productions

        Yönetmen: Faruk Teber

        Yapımcı: Timur Savcı & Burak Sağyaşar

        Uygulayıcı Yapımcı: Nezihe Dikilitaş

        Senaryo: Yıldız Tunç

        Drama Direktörü: İlkay Doğan

        Müzik: Aytekin Ataş

        Genel Sanat Yönetmeni: Nilüfer Çamur

        Görüntü Yönetmeni: Muharrem Taylan Sancaktar

        Oyuncular: Vahide Perçin (Hünkar Yaman), Uğur Güneş (Yılmaz), Murat Ünalmış (Demir Yaman), Hilal Altınbilek (Züleyha), Bülent Polat (Gaffur), Turgay Aydın (Sabahattin), Selin Yeninci (Saniye), Sibel Taşçıoğlu (Şermin), Selin Genç (Gülten), Polen Emre (Fadik), Mustafa Açılan (Veli) ve Serpil Tamur (Haminne)

        Haberi Hazırlayan: Mehmet Kılıç
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ