Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Bir Zamanlar Çukurova 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte cevabı

        Bir Zamanlar Çukurova geçtiğimiz akşam 5. bölümü ile ekrana geldi. Yılmaz'ın cezaevinden firarı heyecanı bir kat daha arttırdı. Peki; Bir Zamanlar Çukurova 6. bölümde neler yaşanacak. Gelecek bölümde yaşanacaklarla ilgili ipuçlarını taşıması beklenen Bir Zamanlar Çukurova 6. bölüm fragmanı, dizinin izleyicileri tarafından araştırılıyor. Peki; Bir Zamanlar Çukurova 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte cevabı...

        BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 5. BÖLÜM ÖZETİ

        Bir Zamanlar Çukurova'da heyecan iyice artıyor. Züleyha'ya rüya gibi bir hayat bahşettiğini düşünerek karşısında mutlu bir kadın görmek isteyen Demir, onun buğulu gözlerini gördükçe çılgına dönecek! Aklı fikri Yılmaz'da olan Züleyha, bulduğu ilk fırsatta çiftliği terk ediyor. Züleyha'nın konakta yokluğunu fark eden Demir ise adeta ateş püskürüyor! Artık sabrını koruyamayan Demir'in, Züleyha'ya el kaldıracak kadar gözü dönecek ve Züleyha'nın kaçışı, Demir'in hiç bilinmeyen yönlerini ortaya çıkartacak. Hünkar, bu yaşananlardan çok tedirgin. İçine düştüğü durumdan hem korkuyor hem de endişeleniyor. Bir sonraki adımını nasıl atacak? Hem Züleyha'sına kavuşmak, hem de Demir ve Hünkar'dan hesap sormak için hapisten kaçan Yılmaz gördüğü manzara karşısında ne yapacak? Züleyha için elini yeniden kana bulayacak mı?

        BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 6. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

        Bir Zamanlar Çukurova son bölümde Yılmaz hapisten kaçtı. Peki; Yılmaz Züleyha için bir cinayet daha mı işleyecek? İzleyiciler özellikle bu sorunun cevabını merak ediyor. Peki; Bir Zamanlar Çukurova 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Hemen belirtelim ki Zamanlar Çukurova 6. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

        Haberi Hazırlayan: Mehmet Kerem Hançer
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ