Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Boğaç Aksoy: Canım annem her anımda yanımdaydı - Magazin haberleri
        1

        Üç ay önce lenfomaya yakalanan ve kemoterapi tedavisi gören Boğaç Aksoy'dan güzel haber geldi. Son olarak 'Arka Sokaklar' dizisinde rol alan ve lenf kanseriyle mücadele eden Aksoy, tedavisinin bittiğini ifade etti.

        2

        "CANIM ANNEM HEP YANIMDAYDI"

        Öğretmen annesi Güliz İncekara ile birlikte kutlama yapan Boğaç Aksoy, bu anı ölümsüzleştirmeyi de ihmal etmedi. Oyuncu, annesiyle birlikte verdiği pozu, "Canım annem her anımda yanımdaydı. Benim en güçlü diğer yarım... Tedavinin bitişini kahvelerimizle kutluyoruz. Allah tedavisi devam eden tüm hastaların yardımcısı olsun. Dualarım sizlerle..." notuyla 117 bin takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yayınladı.

        Bir hayli keyifli oldukları görülen anne-oğulun benzerliği de dikkatlerden kaçmadı.

        3

        BOĞAÇ AKSOY HAKKINDA

        Boğaç Aksoy, 2012 yılında Berk Atan'ın birinci olduğu Best Model yarışmasında üçüncülük derecesini elde etmişti.

        Özellikle 'Çılgın Dersane Üniversitede' isimli dizide 'Cenker' karakterine hayat vermesi ile tanınan Aksoy, 'Arka Sokaklar' dizisinde 'Polis Volkan' karakteriyle ününü artırmıştı. Yaptığı bir röportajda üvey babasının İlçe emniyet müdürü olduğunu söylemişti.

        Aksoy, Vahide Gördüm Akademi 35 Buçuk’ta oyunculuk eğitimi aldı. Oyunculuk hayatından önce ışıkçı olarak çalıştığını ve sahne tozu yuttuğunu belirten Aksoy, daha sonra pek çok reklam filmlerinde rol almıştı.

        25

        Elçin Sangu ve annesi Müyesser Ses

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ