Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Jesus'un istediği yıldız ismi Branco getirecek! - Fenerbahçe'den son dakika transfer gelişmeleri - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Transferin hızlı takımlarından olan Fenerbahçe, hız kesmiyor.

        2

        Fenerbahçe'de teknik patron Jorge Jesus'un isteği sonrası Porto'nun Portekizli orta saha oyuncusu Sergio Oliveira için harekete geçildi.

        3

        Portekiz basının çıkan haberlere göre; oyuncunun Jorge Jesus'la çalışmak istediği ve İstanbul'a transfer olabileceği ifade edildi.

        4

        Portekizli futbolcu için Futbol A Takımı Operasyon Direktörü Mario Branco'nun kolları sıvadığı belirtildi.

        5

        Branco'nun Oliveira için ilk teması kurduğu da öğrenildi. Mario Branco, PAOK'ta çalıştığı dönemde Sergio Oliveira'yı transfer etmişti.

        6

        Söz konusu dönemde deneyimli oyuncu, PAOK ile çifte kupa kazanmıştı.

        7

        30 yaşındaki orta saha oyuncusu, geçtiğimiz sezon kiralık olarak Roma forması giydi.

        8

        İtalyan ekibi 13.5 milyon Euro'luk satın alma opsiyonu kullanmaya sıcak bakmıyor. Oliveira'nın Porto ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

        9

        Yıldız isim, geçtiğimiz sezon Roma ve Porto'da toplamda 45 maça çıktı. Oliveira, bu maçlarda 8 gol, 2 asistlik performans ortaya koydu. Sergio Oliveira'nın güncel piyasa değeri ise 12 milyon Euro.

        10

        SOUZA'DA RAKİPSİZ KALDI

        Fenerbahçe'nin, Vinicius Souza'ya 5 milyon Euro teklif ettiği, bu yüzden Celtic'in oyuncunun transferinden çekilmek üzere olduğu bildirildi.

        11

        23 yaşındaki orta saha oyuncusunun kulübü Lommel ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Devam eden görüşmelerin kısa süre içinde sonlandırılması bekleniyor.

        12

        YENİDEN SZALAI

        İngiliz basını, Newcastle United'ın stoper transferi için Fenerbahçeli Attila Szalai’ye dönebileceğini bildirdi.

        13

        Geçen sezonun devre arasında da İngiliz ekibi, Macar stoper için nabız yoklamış ancak transfer gerçekleşmemişti. İtalya’dan da talipleri olan Szalai, iyi bir teklif gelmesi halinde satılacak.

        14

        EMRE MOR İÇİN RESMİ TEKLİF

        Fenerbahçe'de yeni hedef Emre Mor...

        15

        Sarı lacivertliler Volkan Demirel yönetiminde geçtiğimiz yıl formunu yeniden yükselten Emre için kulübü Karagümrük'e resmi teklif yaptı.

        16

        24 yaşındaki başarılı kanat oyuncusu geçtiğimiz sezon Fatih Karagümrük formasıyla 26 maçta 5 gol 3 asistlik bir performans sergilemişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ