Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Brezilya'dan flaş iddia: Jorge Jesus ve Fenerbahçe... - Son dakika Fenerbahçe FB haberleri - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Fenerbahçe - Jorge Jesus - Flamengo üçgeninde yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Sarı-lacivertliler, Portekizli teknik direktörün mayıs ayında bitecek olan sözleşmesini yenilemek isterken Brezilya'dan flaş bir iddia daha geldi.

        2

        Brezilya basınının iddiasına göre Fenerbahçe yönetimi çıkan ses kaydı sonrasında Jorge Jesus'la görüşmek üzerine Portekizli teknik direktör ile bir araya geldi.

        3

        Globo'nun iddiasına göre Jorge Jesus, ses kaydına dair çıkan haberleri doğrularken Fenerbahçe ile sözleşme yenileme olasılığına girmek istemedi.

        4

        Yine Globo'nun haberine göre Jorge Jesus, Flamengo ile sözleşme imzalama iddialarını reddetmiyor ancak taraflar anlaşma şartlarından uzak.

        5

        İddialara göre Jorge Jesus, Brezilya ve Flamengo'ya dönmek için şartlarda esnek davranırken bu durum, Brezilya ekibinin ilgisini çekiyor.

        6

        Globo'nun haberine göre Flamengo, Jorge Jesus konusunda yalnız değil. Suudi Arabistan'ın Al Nassr ekibi de Portekizli teknik direktörü göreve getirmek istiyor.

        7

        Geçmiş yıllarda Al Hilal'de çalışan ve iyi bir izlenim bırakan Jorge Jesus'un, Cristiano Ronaldo'nun da top koşturduğu Al Nassr'ın adayları arasında favori olduğu belirtiliyor.

        8

        Portekiz'de yayın yapan A Bola ise Jorge Jesus, Flamengo'ya dönmek isterken yıllık ücretinin, bu anlaşmanın önünde engel olduğunu haberleştirdi.

        9

        A Bola'ya göre Fenerbahçe, 68 yaşındaki teknik direktöre sözleşme yenilemek için teklif yaparken Jesus, sarı-lacivertlilere henüz bir geri dönüş yapmadı.

        10

        Fatih Karagümrük maçının ardından geleceğine dair sorular yöneltilen Portekizli çalıştırıcı şu yanıtı vermişti:

        "Başkanla devamlı olarak konuşuyoruz. Kendisini çok seviyorum. Her anlamda çok fedakarlık yapıyor.

        11

        "Gerek ailesinden gerek maddi anlamda fedakarlık yapıyor. Tabii ki hoş olmayan durumlar oluşuyor. Benim devam etmemi istediğini belirtti. Ben kendisine sezon sonunda oturup karar veririz demiştim"

        12

        "Şu anda ligin bitmesine az bir süre kaldı. Bunu konuşmanın doğru zaman olduğunu düşünmüyorum. Kupada yarı finaldeyiz, final oynayabiliriz. Ligde iyi bir şansımızın olduğuna inanıyoruz"

        13

        "İşler normal giderse sezon bitiminde duruma bakacağız. Ligde oynanmayan maçlara puan verilmesi gibi kararlar alınıyor. Biz ligin sonunda duruma tekrar bakıp değerlendiririz."

        14

        NELER OLMUŞTU?

        Vitor Pereira ile geçtiğimiz günlerde yollarını ayıran Brezilya ekibinin, teknik direktörlük görevi için ilk hedefinin Jorge Jesus olduğu öne sürülürken bu iddiaları kuvvetlendiren bir ses kaydı ortaya çıkmıştı.

        15

        Flamengo İkinci Başkanı Marcos Braz'ın Jesus'u telefonla aradığı belirtilirken, 68 yaşındaki teknik adamın o görüşmeyle Brezilya basınına yaptığı açıklamalar haberleştirilmişti.

        16

        UOL'de yer alan habere göre; Brezilya'dan bir gazeteciye konuşan Jesus'un ses kaydı yayınlanırken, tecrübeli teknik adamın Flamengo hakkındaki yorumları dikkat çekmişti.

        17

        İşte Jesus'un gündem yaratan ses kaydı şöyle:

        "Günaydın dostum! Türkiye saat sabah 10, Brezilya ile aramızda 6 saat fark var. Brezilya'da, çok para istediğimi ve benimle bu yüzden anlaşmaya varamadıklarını neden söylüyorlar, bilmiyorum."

        18

        "Bunun amacı nedir bilmiyorum, maddi hiçbir pazarlık olmadı ama gerçek şu ki Marcos Braz benimle Flamengo hakkında konuştu."

        19

        "Marcos Braz, Fenerbahçe'den hemen ayrılmamı istedi, ben ise bunu yapamayacağımı ilettim. Biraz zamana ihtiyacım olduğunu söyledim."

        20

        "Başkanla (Ali Koç) konuşmam için bile zamana ihtiyacım olduğunu söyledim. Türkiye'de ligin bitmesine daha 1.5 ay var."

        21

        "Braz bana Flamengo'nun başına geçici bir teknik direktör getireceğini söyledi. Ben de 'Tamam' dedim. Beni 1 haftadan fazla bekleyemeyeceğini söyledi. Tamam işte, bu iyi."