Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Britney Spears mahkemede ifade vermek zorunda kalmayacak - Magazin haberleri
        1

        Britney Spears, babası Jamie Spears​’ın 13 yıllık vasiliğinin kaldırılması için verdiği yasal mücadeleyi kazanmış ve özgürlüğüne kavuşmuştu.

        Ünlü şarkıcının avukatı, Jamie Spears ve hukuk ekibinin, vasilik boyunca şarkıcıdan milyonlarca dolar aldığını iddia ederek, mahkemeye yeni dosyalar sunmuştu.

        2

        İFADE VERMEYECEK

        Mahkemenin kararına göre; Spears, yeminli ifade vermek ve babasının avukatlarının sorularına cevap vermek zorunda kalmayacak.

        3

        "TRAVMALARINI TETİKLEYEBİLİR"

        Sky News'in haberine göre; Şarkıcının avukatı Mathew Rosengart, ifade vermenin şarkıcının travmalarını tetikleyeceğini ve gelecek mahkemelerde kendisinin tanık olarak yer almayacağını belirtti.

        4

        "BABASI HAYATINA DEVAM ETMESİNİ İSTEMİYOR"

        Rosengart, "Britney geçtiğimiz kasım ayında özgürlüğünü kazandı ve hayatına devam ediyor ama o adam, babası bunu istemiyor." ifadelerini kullandı.

        5

        "36 MİLYON DOLARDAN FAZLA PARA ALDI"

        Yeni belgeler, vasilik altındayken babası ve ekibinin, Britney Spears'tan 36 milyon dolardan fazla para aldığını ileri sürmüştü.

        Dosyalarda, Jamie Spears’ın kendisi için 6,3 milyon doları aldığı ve diğer 30 milyon doların avukatlara ve yasal ücretlere gittiği belirtiliyor.

        Spears, 2008 yılından beri babasının vasiliği altındaydı. Spears’ın tüm haklarını elinde tutan babasının vasiliği 2021 Kasım ayında sona ermişti.

        6

        İLK EVLİLİĞİ 55 SAAT SÜRDÜ

        Britney Spears, daha önce iki kez evlenip, boşanmıştı. Jason Allen Alexander ile 2004'te yaptığı ilk evliliği sadece 55 saat sürmüştü.

        7

        2007'DE BOŞANDI

        Spears, ikinci evliliğini ise dansçı Kevin Federline ile yapmıştı. İkilinin bu birliktelikten Sean Preston ve Jayden adında iki erkek çocukları olmuştu. Çiftin 2004'te başlayan evliliği ise 2007'de "şiddetli geçimsizlik" sebebiyle sona ermişti.

        Spears, ayrılık sürecinde bunalıma girmiş ve kendisini alkol ile gece hayatına vermişti. Bu sebeple mahkeme, iki çocuğu babalarına verme kararı almıştı.

        Spears, ardından uyuşturucu madde kullanımı şüphesiyle hastaneye kaldırılmıştı. Ünlü şarkıcının akıl ve ruh sağlığı ise ilerleyen süreçte eski günlerine geri dönmüştü.

        Fotoğraflar: AP, Reuters

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ