Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem AVM'ler bugün açık mı, kapalı mı? 25 Ocak İstanbul'da bugün AVM'ler saat kaçta kapanıyor, erken mi kapanacak?
        1

        İstanbul, adeta kara teslim oldu. 16 milyon vatandaşımızın yaşadığı İstanbul'da kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Yaşanan zorluklar sonrası bir dizi önlemler alındı. AVM'de işi olan vatandaşlarımız "Bugün AVM'ler açık mı?" Sorusuna yanıt arıyorlar. İşte detaylar...

        2

        25 OCAK 2022 SALI AVM'LER BUGÜN AÇIK MI?

        AVM'lerin kapalı olduğuna ya da erken kapatılacağına dair açıklama yapılmadı. AVM'lerin çalışma saatleri genellikle saat 10.00 - 22.00 arasında.

        Ancak İTO Başkanı Şekib Avdagiç, 'İstanbul’da devam eden hava şartları dikkate alınarak Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği, TAMF ve BMD Başkanları ile yapılan değerlendirme sonunda, İstanbul’da AVM’lerin bugün 18.00’de kapanması konusunda tavsiyede bulunulmasında mutabakat sağlanmıştır.' açıklamasını yaptı. Resmiyet kazanması halinde AVM'lerin kapanma saati haberimizde yer alacak.

        3

        AVM'LER DÜN ERKEN KAPANMIŞTI!

        24 Ocak’ta İstanbul Valisi Ali Yerlikaya yaptığı açıklamada, ‘Kıymetli İstanbullular, ilimizdeki yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle AVM’ler bu akşam itibarıyla; 19.30’da kapatılacaktır. Hemşehrilerime sabır ve anlayışları için teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

        Haberi Hazırlayan: Aslıhan Bayram

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ