Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Burak Deniz - Didem Soydan aşkı bitti - Magazin haberleri
        1

        Burak Deniz ile Didem Soydan'dan ayrılık haberi geldi. Geçtiğimiz yılın Eylül ayından beri aşk yaşayan çift, ilişkilerini noktaladı.

        2

        BİRBİRLERİNİ SİLDİLER

        Son olarak final yapan 'Maraşlı' dizisinde rol alan Deniz ile Soydan, ayrılık sonrası sosyal medya hesaplarından birbirlerini sildi. İkilinin ayrılık nedeni ise merak konusu oldu.

        3

        İkili hakkında daha önce de ayrılık iddiası ortaya atılmıştı. Burak Deniz ve Didem Soydan, paylaştıkları bu fotoğrafla haberleri yalanlamıştı.

        4

        "ÇOK AŞIĞIM"

        Geçtiğimiz aylarda bir programa konuk olan ve samimi açıklamalarda bulunan Didem Soydan, "İngiliz oyuncu Tom Hardy ile aynı asansörde kalmak ister miydin?" sorusuna, "Bir şey itiraf edeceğim; hayranıyım ama şu an çok aşığım ve gözüm gerçekten de başkasını görmüyor" yanıtını vermişti.

        5

        "FOTOĞRAFLARIMI YORUMA KAPALI TUTUYORUM"

        Soydan, "Sosyal medyada olumlu ve olumsuz yorumlar yapılıyor, bunlardan hiç rahatsız oluyor musunuz?" sorusuna da "Altı yıldır fotoğraflarımı yoruma kapalı tutuyorum. O yüzden kimin ne dediğinin benim için hiçbir önemi yok" şeklinde cevap vermişti.

        6

        "KÜFREDENLERE DAVA AÇIYORUM"

        "2003 yılında modelliğe başladım. 'Çirkin kızlar da model olabilir' akımının temsilcisiydim diyebilirim." diyen Soydan, "Burnum kemikliydi, dövmeliydim, 46 kiloydum ve saçlarım erkek gibi kısacıktı." ifadelerini kullanmıştı.

        Twitter'da kendisine hakaret davası açtığını belirten ünlü manken, "Bugüne kadar yaklaşık 40 bin TL kazandım. Hepsini köy okullarına gönderdim." demişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ