Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Şipşak Burçin Terzioğlu'nun eski aşkı İlker Kaleli'den Ece Dizdar açıklaması - Magazin haberleri
        1

        Burçin Terzioğlu’yla 3.5 yıllık ilişkilerini geçtiğimiz aylarda noktalayan İlker Kaleli'nin Ece Didar ile aşk yaşadığı iddia edildi. Kaleli ile Dizdar'ın yaz sonundan beri aşk yaşadığı ve geçtiğimiz aylarda Kaş'ta birlikte görüldükleri konuşuluyordu.

        2

        İlker Kaleli, Ece Dizdar ile hakkında çıkan haberlere ateş püskürdü. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Kaleli, şunları söyledi:

        3

        "KANITLARSAN OYUNCULUĞU BIRAKIYORUM!"

        "Ece senede bir düzenlenen, birlikte çalıştığımız seslendirme şirketinin yılbaşı buluşmasında her sene olduğu gibi rastlaşıp sohbet ettiğim, değerli bir arkadaşımdır. Kaş'ta ya da başka bir yerde hiç karşılaşmadık daha önce. Habere imza atan arkadaş burada yazdıklarından tek bir cümleyi kanıtlarsan ben oyunculuğu bırakıyorum"

        4

        "TÜKENMEDİM"

        Öte yandan, Burçin Terzioğlu ile ayrılığı sonrası tükenmişlik sendromuna yakalandığı konuşulan Kaleli, "Yeri gelmişken söyleyelim; tükenmeymiş, sendrommuş nedir bilmiyorum. Daha önce hiç yaşamadım. İşimdeyim, gücümdeyim" açıklamasını yaptı.

        5

        ECE DİZDAR'DAN AÇIKLAMA: GÜZEL SENARYO!

        Ece Dizdar da sosyal medya hesabından, "Güzel senaryo. Su sohbet İstanbul'da montlarla başlayıp nasıl Kaş'ta bitti anlayamadık" açıklamasını yaparak çıkan haberleri yalanladı.

        6

        Kaleli'nin sosyal medya hesabından Burçin Terizoğlu ile birlikte fotoğraflarını silmemesi de dikkatlerden kaçmadı.