Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Burcu Özberk son pozlarıyla Instagram'ı yaktı geçti! Ünlü isimler bile kayıtsız kalamadı! - Magazin haberleri
        1

        Aşk Mantık İntikam adlı diziden sonra ekranlarda görünmeyen oyuncu Burcu Özberk, proje tekliflerini değerlendirdi ve Kraliçe projesi ile anlaşmaya karar verdi. Aynı zamanda 3 Şubat tarihinde Murat Boz ile başrolü paylaştığı filmi Amazon Prime'da yayınlanacak olan Burcu Özberk, bu sırada sosyal medya paylaşımlarıyla da gündem oluyor.

        2

        Güzel oyuncu Özberk, Kanal D’nin ekranlarında yayınlanacak olan ve yapımını Mednova’nın üstlendiği, dünya çapında çok izlenen 'Queen Sugar'dan uyarlanan yeni dizi Kraliçe'de Gökhan Alkan ile birlikte rol alacak.

        3

        Burcu Özberk'in Amazon Prime platformunda Murat Boz ile birlikte rol aldığı "Rüyanda Görürsün" adlı film ise 3 Şubat tarihinde izleyici ile buluşacak.

        4

        Son olarak çektiği dans videosuyla adından söz ettiren Burcu Özberk, bu sefer siyah beyaz fotoğraflarını takipçilerinin beğenisine sundu.

        5

        Burcu Özberk'in son paylaşımları 400 bin beğeni ve 3727 yorum alırken, ünlü oyuncunun pozlarına Zeynep Kankonde, Beril Pozam gibi ünlü isimler de kayıtsız kalamadı.

        6

        İşte Burcu Özberk'in son paylaşımları...