Bursa'da alkollü bisiklet kullanan kişiye 9 bin 267 lira ceza
Bursa'nın İnegöl ilçesinde uygulama noktasında durdurulan alkollü bisiklet kullanan kişiye, 9 bin 267 lira ceza kesildi.
Bursa'nın İnegöl ilçesinde uygulama noktasında durdurulan alkollü bisiklet kullanan kişiye, 9 bin 267 lira ceza kesildi.
İnegöl Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amirliği ekipleri, gerçekleştirdiği uygulamada bisikletiyle dengesiz şekilde ilerleyen ve devrilmek üzere olan Ali M'yi (60) durdurdu.
Yapılan kontrolde alkollü olduğu tespit edilen Ali M'ye 9 bin 267 lira ceza uygulandı.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.