Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Çağla Şıkel'den Kaan Yıldırım açıklaması: İhtimali yok! - Magazin haberleri
        1

        Hadise ile ilişkisini noktalayan oyuncu Kaan Yıldırım'ın, manken ve sunucu Çağla Şıkel ile yakınlaştığı iddia edilmiş, ikilinin Alaçatı'daki bir mekanda da samimi bir şekilde eğlenirken görüldüğü ifade edilmişti.

        2

        "ÖYLE BİR ŞEY OLMA İHTİMALİ YOK"

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın ahberine göre; Çağla Şıkel, önceki gün Etiler'deki bir eczanede objektiflere yansıdı. Kaan Yıldırım ile aşk yaşadığına ilişkin haberlerle gündeme gelen Şıkel, "Hiç öyle bir şey yok. Kaan'la sadece arkadaşız, aramızda öyle bir şey olma ihtimali de yok" diyerek dedikodulara son noktayı koydu.

        3

        "ÇOCUKLAR BUGÜNÜ BEKLİYORDU"

        Ünlü model, pandemi nedeniyle bir buçuk yıl ara verilen eğitim öğretimin başlamasıyla mutluluk yaşadığını söyleyip, "Şimdi çocukları almaya gidiyorum. Çok mutlular. Çocuklar bugünü çok bekliyordu. Ben de tüm önlemlerin alındığını düşündüğüm, emin olduğum ve güvendiğim için şu an okula gönderiyorum. Başka alternatif sunulmuyor zaten. Artık çocuklar da bireysel olarak sorumluluklarını alacak yaşa da geldiler. Bizim okulumuzda aşı olmamış öğretmen yok" dedi.

        4

        "AŞI OLMAZSAK İŞ BİTMEZ"

        Şıkel, hala aşı olmaktan kaçınanların olduğunun hatırlatılması üzerine ise, "O zaman onların koronavirüsün bitmesini beklememeleri gerekiyor. Yani Covid bitmesini bekleyen birilerinin mutlaka aşı olmuş olması ve umutlanıyor olması lazım. Çünkü bizim tek yolumuz aşı başka bir şekilde bitmeyecek. Biz aşı olmadıkça, toplumun tamamı aşı olmadıkça, sürekli farklı mutasyonlar görmeye devam edeceğiz ve bu işten kurtulamayacağız" şeklinde konuştu.

        5

        ADI AYDIN GÜRHAN İLE ANILMIŞTI

        Çağla Şıkel'in adı geçtiğimiz yıl da Aydın Gürhan ile aşk dedikodularına karışmıştı. Emre Altuğ ile evliliğini 5 yıl önce noktalayan Şıkel'in, işletmeci Gürhan ile yeni bir aşka yelken açtığı öne sürülmüştü. Ancak ikili, söylentileri yalanlamıştı.

        6

        Öte yandan geçtiğimiz yıl özel hayatıyla ilgili konuşan Şıkel, "Yanınızda birini göremeyecek miyiz?" sorusuna, "Ben de isterim ama şu an tek başıma olmayı ben istedim. İleride yanımda birinin olmasını da ben isteyeceğim." yanıtını vermişti.

        "ÇOK BÜYÜK AŞK YAŞAMAM LAZIM"

        Ünlü manken, ayrıca, "Aşk tabii ki çok güzel bir şey ama bu dakikadan sonra herhangi bir aşk yaşamam. Hoşlandım diye biriyle beraber olamam. Biriyle el ele çıkmak için çok büyük bir aşk yaşamam lazım." şeklinde konuşmuştu.

        7

        İKİ ÇOCUĞU VAR

        2008'de dünyaevine giren Emre Altuğ ve Çağla Şıkel, 2015 yılında boşanmıştı.

        Kuzey ve Uzay adında iki çocukları olan çift, yollarını ayırdıktan sonra dostluklarını sürdürmeye devam ediyor. Şıkel ile Altuğ, sık sık çocukları için bir araya geliyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ