Çanakkale'de 'ters yön' faciası: 5 ölü, 1 yaralı
Çanakkale'de iddiaya göre polisin 'dur' ihtarına uymayarak ters yöne giren otomobil, karşı yoldan gelen otomobille kafa kafaya çarpıştı. Kazada her iki otomobildeki 5 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı
ABONE OLKaza, saat 02.30 sıralarında Çanakkale-Lapseki karayolu üzerinde meydana geldi. Sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen otomobil iddiaya göre polisin 'dur' ihtarına uymayarak kaçmaya başladı.
Fotoğraf: AAPolisle kovalamacaya giren otomobil Kangırlı sapağında ters yöne girip, o sırada Lapseki istikametinden gelen otomobile çarptı.
Fotoğraf: AAİHA'nın haberine göre; kazayı gören diğer sürücüler durumu 112 Acil Servis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi.
Fotoğraf: DHAFeci kazada iki otomobildeki 5 kişi hayatını kaybetti, yaralanan 1 kişi ise Lapseki Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Fotoğraf: DHAHayatını kaybedenlerin cansız bedenleri nöbetçi savcının incelemesinin ardından hastane morguna götürüldü. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.
AA'da yer alan habere göre de kimlik tespiti için yapılan incelemenin ardından ölenlerin İzmir plakalı otomobilde bulunan Nuray Tekin, Osman Göksu ve Doğukan Samet Eğer ile Çanakkale plakalı otomobildeki Neslihan Soysal ve Hanife Soysal olduğu öğrenildi.
Yaralının da Çanakkale plakalı otomobildeki Mustafa Soysal olduğu bildirildi.