Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Ezine İl Genel Meclisi Üyesi Murat Yahya Sezgin, AK Parti Ezine İlçe Başkanı Mehmet Ünsal ve Ezine muhtarları, Türkiye Büyük Millet Meclisinde (TBMM) AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan ile AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu’nu ziyaret etti.

        Ziyaret öncesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la da bir araya gelen heyet, Ezine’nin taleplerini ilettiler. AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, “Hizmet etme dönemi olarak baktığımız önümüzdeki 4 yılı iyi değerlendirmek için gayret ediyoruz. Yazın bir araya geldiğimiz muhtarlarımızı Gazi Meclisimizde misafir ettik. Cumhurbaşkanımızla görüştürme imkanımız oldu. Köylerimizin ve muhtarlarımızın taleplerini istişare ettik. Yazın aldığımız notların bugün çözüme kavuşturulduğunu muhtarlarımızla paylaştık. Çanakkaleli hemşehrilerimizin yaşam standartlarını yükselmek için çalışmalara devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler