Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Çarpışma 20. yeni bölümden ilk sahne yayınlandı: Yakup'un sonu! Çarpışma 19. son bölüm izle

        Çarpışma ekranlara gelen son bölümdeKadir,Ivan’ın izini ve inini bulur. Ancak her şey daha yeni başlayacak, ölüm birKadir’in birIvan’ın kapısını çalacaktır. İşte, Çarpışma 20. yeni bölümden ilk sahne. Çarpışma 19. son bölüm izle...

        ÇARPIŞMA 20. YENİ BÖLÜMDEN İLK SAHNE

        ‘Çarpışma’ merakla beklenen yeni bölümüyle Perşembe akşamı saat 20.00’de Show TV’de!

        ÇARPIŞMA’NIN 19. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

        REKLAM

        Çarpışma’nın bu akşam ekrana gelen 19. bölümünde;Ivan, bombanın uzaktan kumandasına basınca, kendi adamlarının içinde olduğu arabadaki bomba patladı.Cansız’ın,Kadir’in arabasına bomba yerleştiren BaşkomiserAhmet’i takip ettiği, onu tehdit ederekKadir’in arabasındaki bombayı etkisiz hale getirttiği ve başka bir bombayıIvan’ın adamlarının arabasına koydurduğu ortaya çıktı.Ivan’ın adamları patlayan bombanın ardındanKadir’lerin üzerine bu kez mermi yağdırdı. Bu anlarda da sahneyeCansız’ın adamları çıktı veIvan’ın adamlarını öldürerek,Kadir, Zeynep, CemreveKerem’i kurtardı.

        Kadirbir yandanIvan’ın, diğer yandan da kendisini koruyan kişinin kim olduğunu öğrenmenin peşine düştü.KadirveVeli’nin deIvan’ı bulma konusunda işbirliği yaptıkları anlaşıldı. Plana göreVeli,Ivan’ın tuzağına düşmüş gibi davrandı.KadirdeVeli’nin üzerindeki cihazdanIvan’ın gizlendiği yeri tespit etti.KeremveCemre,Cemre’nin fikri ileYakup’u veMeral’i bulmak içinDemir’den yardım istemeye gitti.Cemre, Demir’le konuştu ve onuMeral’i kurtarma konusunda yardım etmeye ikna etti.Yakup, Demir’in oyununa geldi veKeremonu yakaladı.Kerem, Yakup’un yer göstermesi ileMeral’i buldu ve kurtardı.YakupiseKerem’in elinden kaçmayı başardı.

        Kadir, Ivan’ın saklandığı yeri buldu. Onu öldürmek üzereyken,Ivan’ın adamlarıVeli’yle görüşmeye geldiğini zannedenZeynep’i yakaladı.Kadirsilahını bırakmak zorunda kaldı.Ivan, Kadir’e kendisini koruyanınCansız, Veli’ye de ailesini katletme emrini verenin yineCansızolduğunu söyledi.Kadir, VeliveZeynepduyduklarıyla şoke oldu.Ivan; Kadir, VeliveZeynep’i öldürmek üzereykenCansızve adamları ansızın içeriye girdi.Cansız, Ivan’ı öldürdü,Kadir, ZeynepveVeli’yi de son anda ölümden kurtardı.

        Haberi Hazırlayan: Fatih Berktaş
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ