Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Cem Özer: Lahmacun ve ayrana dünyanın parasını vermesinler - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Ünlü oyuncu Cem Özer, önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Sezonu açmak için Bodrum'a gideceğini anlatan Özer, birkaç yıla tamamıyla ünlü tatil beldesine yerleşmeyi planladığını ifade etti.

        2

        "BİR SÜRE SONRA ORAYA YERLEŞECEĞİM"

        Oyuncu, "Eşimle bakım için geldik Nişantaşı'na. Yarın Bodrum'a gidiyorum, sezonu açmaya. Yazın oradayım. Benim Akyarlar'da plajım var, üç yıl oldu. Niye zor olsun? Bu işler keyifli. Her şey yolunda, iyi bir ekip de var orada. Yarı Bodrumlu oldum ama inşallah yakında tam Bodrumlu olurum. Bir süre sonra oraya yerleşeceğim" dedi.

        İstanbul'un artık çok kalabalık olduğunu söyleyip, trafikten dert yanan Cem Özer, ayrıca Bodrum'da işlettiği plajın lüks değil, erişilebilir olduğunu sözlerine ekledi.

        3

        "BİZİMKİ ULAŞILABİLİR LÜKS"

        Özer, "İstanbul'dan kaçılıyor artık. Hem maddi olarak hem de fiziki olarak yaşanacak halden çıktık. İş çığrından çıktı, taşımıyor bu yükü. 20 kişilik tekneye, 120 kişi binmiş gibi düşünün. Aynı o halde bu kent. Su alıyor, batmak üzere. Caddebostan'dan buraya neredeyse iki saatte geldik. Tabii Bodrum da yazın kalabalık ama kışın keyifli. Bir de ben Bodrum'un o moda yerlerinde değilim. Akyarlar Akçabük Köyü'ndeyim. Öyle çamur, dalga değil. Bizimki ulaşılabilir lüks, kalite" diye konuştu.

        4

        "LAHMACUN VE AYRANA DÜNYANIN PARASINI VERMESİNLER"

        Ayrıca ünlü isim, birkaç senedir Bodrum'daki astronomik tatil fiyatlarıyla ilgili şikayetlerin hatırlatılmasıyla, bu durumun mal sahiplerinden kaynaklandığını ifade etti.

        Cem Özer, sözlerini, "O yüzden her sene el değiştiriyor mekanlar. Bu yukarıdan, mal sahibinden başlayan bir fırsatçılık. Adam, 'Burada kıymetli yerim var. Bu kirayı veren gelsin' diyor. Düşünmüyor ki; bu adam ne satacak da sana bu kirayı verecek? Anlamıyorum... Vermesinler bir ayran ve lahmacuna dünya paraları" şeklinde sürdürdü.

        5

        'İFŞA' OLAYI GÜNDEME BOMBA GİBİ DÜŞMÜŞTÜ

        Almanya’da yaşayan ve kendisi gibi evli olan bir kadını sosyal medya üzerinden çıplak fotoğraflarını göndererek, taciz ettiği öne sürülen Cem Özer'den geçtiğimiz günlerde yeni paylaşım gelmişti.

        Yaptığı hatadan dolayı eşinden özür dileyen Özer, Pınar Dura ile 6 yıl öncesinde çekilen bir fotoğrafını sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşmıştı.

        6

        "6 YIL ÖNCE..."

        Birbirlerine sarılarak, poz verdikleri romantik bir kareyi paylaşan Cem Özer, gönderisine, "6 yıl önce Galata" notunu düşmüştü

        7

        "KARIMDAN ÖZÜR DİLİYORUM"

        Ünlü oyuncu, kendisi hakkında çıkan iddialarla ilgili suskunluğunu bozmuştu.

        Özer, "Bu görüntü ve konuşmaları benden para kopartmak için yaptığını düşünüyorum. Ben böyle bir kumpasa geldiğim için karımdan özür diliyorum. Bu durum benim karımla olan özel ilişkim beni affeder ya da affetmez. O kısım beni ilgilendiriyor" demişti.

        8

        "MİNİK BİR BİRLİKTELİĞİ OLMUŞ"

        Özer'in eşi Pınar Dura da, "Biz yaklaşık 9 senedir beraberiz, 3 senedir evliyiz. Biz de küslükler, minik ayrılıklar yaşayabiliriz. Cem ‘bekarken’, hayatında ben yokken Almanya’da bu kadınla minik bir birlikteliği olmuş" ifadelerini kullanmıştı.

        9

        "HATA ETTİM"

        Cem Özer, eşinin bu sözlerinden sonra Dura'dan özür dileyerek, şunları söylemişti:

        Sıkıntı yaşadığımız dönemde bu kadının ısrarlarına dayanamayıp bir hata ettim. Sebebi de ortaya çıktı. Bir menfaat elde etmek üzere yapılan bir şeydi. Canım karımdan özür diliyorum. Ona teşekkür ediyorum, dimdik yanımda durdu.